Poluotvoreni modni dizajn zadovoljava funkcionalnost i praktičnost kuhinje

- Jan 02, 2019-

Planiranje izgleda kako bi se izbjegle tri "više"


Izbjegavajte pohranjivanje i prekomjerno korištenje

h550w305-5bd7f5d37b3f3

Mala veličina stana je ograničena, a puno skladištenje može uštedjeti prostor i proširiti vizualni efekt.


Međutim, korištenje prostora treba biti razumno i pretjerano, a prekomjerno skladištenje samo će prostor učiniti gušćim i gušćim, što će stvoriti osjećaj ugnjetavanja.

Predložiti:

h550w305-5bd7f5e53fce5

In-line ili ugrađeni namještaj za pohranu može se upotrijebiti za sprečavanje pohranjivanja previše predmeta i zaustavljanje vida. Zidna polica ne bi trebala biti previše pohranjena, a dovoljan je jedan zid.


Izbjegavajte prekomjernu podjelu regija


Malo je prostora za male kuće, a naglasak na regionalnoj podjeli čini se da je uži u svim područjima prostora.


Kako bi istaknuli smisao područja, mnogi ljudi koriste različite materijale i visine kako bi podijelili područje, što stvara fenomen klaustra u malim jedinicama, što otežava viziju i rasipa prostor.

Predložiti:

h550w305-5bd7f5f0d65dc

Razmislite o otvorenijim i prostornije interaktivnim izgledima, kao što su restoran za goste, otvorena kuhinja itd., Kako bi se smanjila teška podjela područja.


Izbjegavajte premalo prodajnih mjesta


Iako je veličina stana mala, svakodnevne životne potrebe neće se smanjiti. Konkretno, mala kućanstva su uglavnom male obitelji ili mladi radnici, a potražnja za distribucijom električne energije je još gora. Ako je sučelje prekidača zadržano premalo tijekom obnove, koristit će se za naknadnu preradu i svakodnevni život. Oba su uzrokovala mnogo neugodnosti.

Predložiti:

h550w305-5bd7f5ff5ac9d

U ranoj fazi projektiranja potrebno je Ningfu učiniti bogatim, kako bi se izbjegla nepostojanje sučelja nakon promjene namještaja i uzoraka u kasnijoj fazi.


Konfiguracija namještaja izbjegava tri "tabua"


Izbjegavajte pohranjivanje i prekomjerno korištenje


Vlasnik obično kupuje velike komade udobnog namještaja kad je glava vruća, ali je očito da veliki komadi namještaja nisu prikladni za male jedinice. Osim velikog volumena prostora, važnije je da je nezgodno pomicati se i smjestiti, pa će mali stan izgledati gušće.

Predložiti:

h550w305-5bd7f62a1ddd1

Izbor malog namještaja trebao bi se temeljiti na praktičnom i kompaktnom. Slijedite princip "Ning Xiao Bu Da Da", prvo isplanirajte veličinu namještaja na crtežima, a zatim kupite. Također razmislite o pohrani funkcija, kao što je perimetar kreveta treba odabrati ormar s ladicama, ormar bi trebao biti uži i više hijerarhijski.


Izbjegavajte korištenje slijepih ogledala za stvaranje transparentnosti


Ogledala se široko koriste u malim prostorima zbog refleksije referentnih objekata, ali racionalno korištenje ogledala nije mali problem, previše može uzrokovati vrtoglavicu.


Par:COASTLANDS SHOPPING MALL Sljedeći:Era pametnih domova je obećavajuća, a budućnost se očekuje