Mali stol za blagovanje

- Jan 09, 2019-

Bez obzira na vrstu stana na koji naiđete, problem prehrane je uvijek neizbježan. Za male jedinice, mnoge funkcije mogu biti izostavljene zbog malog prostora, ali tablica još uvijek mora biti. Razgovarajmo o tome kako dobro iskoristiti prostor za stvaranje ugodnog okruženja za objedovanje.

Dizajn tablice 1, koristite sav prostor

h525w700-5a72d5e750f09

Ne bojim se malog prostora, bojim se ljudi. Pokušajte koristiti kutove kuhinje što je više moguće, ne samo za obitelj udobno jesti, ali i povećati ljepotu kuhinje. Klupa napravljena od pregrada u kutu, sa zidom kao naslon, a ispod kao spremište, novine časopisa nalaze se unutra. Također možete zakucati neke police na zid, staviti knjige, pribor za jelo ili obrt, kako se osjećate.


Dizajn stola 2, stol za objedovanje koji se može produžiti

h451w550-5a72d5e750de6

Za neke ljude, osim za jelo, stol je i dalje mjesto za čitanje, ceremoniju čaja i susret s gostima. Kako bi se zadovoljila raznovrsnost stola, potrebna je velika radna površina. Inače, sve što je stavljeno na stol mora biti pomaknuto kada je u pitanju jelo, što je dugotrajno i radno intenzivno. Stoga ova tablica koja može proširiti radnu površinu rješava problem. Kada vam zatreba, uključite radnu površinu i to neće utjecati na drugi dio. Čak i ako je stol neuredan, to neće utjecati na obiteljski obrok. Ova opuštena obiteljska atmosfera čini ljude ugodnijima.


Dizajn stolova 3, otvorena šipka

h550w590-5a72d5e758dc4

Par:Male stvari utakmicu kako bi vaš dom više klase! Sljedeći:Naziv projekta: Caffangel