Mekana haljina je umjetnost!

- Jan 14, 2019-

Mekana odjeća je komercijalna umjetnost, a bit komercijalne umjetnosti u konačnici zahtijeva dodatnu vrijednost za kupca, a pravi mekani umjetnički koncept je ono što bi svaki od naših praktičara trebao nositi!

h550w697-5a570b3d7ddf9

Prvo, poštuj činjenice

Razlika između dizajnerske umjetnosti i čiste umjetnosti jest da je dizajn spoj činjenične i umjetničke imaginacije, a postiže i dobar izgled i praktičnost. I umjetnost može biti izvanredna, maštovita i estetska.Poštivanje činjenica znači poštivanje funkcije i biti prva u funkciji. Takozvana funkcija, kao što su vrhovi, hlače, donje rublje i obuća od odjeće, neophodna je. Bez tih osnovnih funkcija savršenstvo je prazna stvar.Drugo, objektivno prosuđivanjeU umjetnosti je najteže osvojiti subjektivnu svijest. Jer ljepota je nestalna i transformirajuća. Osobne preferencije su također vrlo različite. Dakle, što bi trebalo učiniti u vezi s tim? To je objektivna prosudba.


h550w668-5a570b68b7614

Objektivna prosudba treba početi od nekoliko točaka:

Prvi je tip, tip je osjećaj forme članka, obrati pažnju na njegov proboj i kreativnost, te na jedinstvo između stvari;Drugi je kvaliteta, kvaliteta je kvaliteta i izrade ove stavke je fin i fino, detaljna obrada je u redu;

Opet, boja, boja je sklad i jedinstvo, tema je prostora, važan je dio pozicioniranja i uživanja u viziji ljudi.Stoga je dobro podudaranje objektivna procjena svih aspekata, a onda se subjektivna svijest može odrediti kao savršena.

Treće, uljepšajte umjetnost


h550w696-5a570b76631c7

Pored pozicioniranja glavne funkcije, umjetnost ukrašavanja je usklađivanje zavjesa, visećih slika, obrta i raznih dodataka. Malo popularnije, osim vrhova, hlača, obuće i donjeg rublja, šalova, pokrivala za glavu i šminke, umjetnost je uljepšavanja.Nema mnogo ukrasa, ali ne mogu biti bez njih. Baš kao što oko privlači zmaja i čeka na njega, ako ga nema, taj zmaj neće imati duh.Uljepšavanje treba započeti sa stilom i bojom, a metodu podudaranja možemo podijeliti na koordinaciju, kontrast i kompatibilnost.

Koordinacija: znači osjećaj integracije. Ako je završna obrada poda i glavne funkcionalne stavke svijetle boje drva, onda pribor za zavjese prati glavno tijelo u istom sustavu boja, pronalazi kontrast u istom sustavu boja i proizvodi skicu. Promjene u sjeni, dovršavaju ujedinjenje i koordinaciju cjelokupnog prostora.

Ovakav prostorni učinak je skladan i topao.

Kontrast: Kombinacija boja u prostoru vrši se potpuno različitim kontrastnim bojama.Kontrastna metoda je sve fleksibilnija. To može biti dubina poda, svjetla završiti, zavjese i pod koordinaciju, slikarstvo i zanatstvo uljepšavanje; može biti plitko tlo, duboke furnir zavjese koordinacija, pribor uljepšavanje ... mnogo načina, ključ je koordinacija.

Prostor utjelovljen u usporedbi uglavnom je vizualni utjecaj "duha, vitalnosti, stabilnosti i osobnosti".Kompatibilnost: To je duboka promjena, to jest, stil i stil su kompatibilni, to je kao da je pribor odjeće izuzetan i zgodan. Zašto je kompatibilnost između stila i stila?

Na primjer, u modernom stilu kuća, staviti kineski ili reprezentativni predmet s modernim stilom u metafizički ili određeni dio, njegova dubina je publicitet, a ne pretjerano, individualnost i okus.Četvrto, obratite pozornost na glavne točke

Zavjese: Zavjese su glavna karika u kolokaciji, koja igra ulogu u podudaranju i uljepšavanju. Tekstura zavjese trebala bi biti meka i teška, tekstura pređe trebala bi biti lagana i plutajuća, a ruka se osjeća mekom i visokom kvalitetom. Zavjese zajedničkog prostora kao što je dnevni boravak mogu biti "transparentne", a zavjese u spavaćoj sobi trebale bi biti "stroge".


h550w637-5a570b5d03d31

Viseća slika: Nema marke za namještaj. Sve dok su boja, kvaliteta i oblik dobri, slika mora biti okusena i duboka, jer slika može predstavljati estetsku kvalitetu i identitet osobe.


Obrt: Možete koristiti imitacije, ali se ne može napraviti bez profinjenosti.

Kombinacija može biti lagana i teška, baš kao što se djevojčica ne može mijenjati, ali mora biti malo ruž, duh završnog dodira je upravo u redu, to je najbolji učinak.


Par:restoran štand proizvođača Nordic Style masivnog drveta kauč stolica i stol za kavu informacije Sljedeći:Komercijalni dizajn ugostiteljski namještaj drveni stol i štand