Da biste spriječili komarac smetnje, kako to dezinficirati u zatvorenom prostoru i insekata redovito?

- Jan 22, 2019-

Dom je osnovno mjesto za ljude da žive, kako bi se osiguralo unutarnji higijena, kako biste spriječili komarac, da članovi obitelji, zdravije životne sredine. Kako se radi dezinfekcije i dezinfekcije u kući redovito?

h550w309-5bc9863b408d1

1, boja četka


Za neke kuteve koje nisu oštećene, koristite premaza sirovog tung ulje, šelak ili lak oprati površinu drveni ormarić izolirati grinje iz zraka i postići svrhu sprečavanja žohara. Treba napomenuti da kada se slika, prednje i stražnje strane i unutarnjeg zida drveni ormarić treba biti ravnomjerno obojana.

h550w309-5bc986279df21

2, tekućine za prskanje


Kanalizaciju treba obratiti više pozornosti prilikom dezinfekcije i insecting u kući. Jer kanalizacija je mokra, prljava voda teče u svaki dan, a to je rodno mjesto bakterija i komarci. Možemo koristiti svakodnevno kipuća voda ili 84 dezinficijens sipati u kanalizaciju za dezinfekciju.

3, unutarnji ventilacija

h550w388-5bc9862f6c156

Zadržati unutarnji ventilacija obliku konvekcije, a prirodni vjetar puhati u, zadržati zrak u sobi, dezinfekciju zraka u zatvorenom prostoru i otvorite prozor za barem pola sata svaki dan.


4, vodene biljke promjena vode često


Unutarnji vodene biljke treba mijenjati često, jer su više vjerojatno da će proizvesti komarce mjesta s vodom. Vodeni spremnik treba očistiti često, i bi trebao biti dugotrajno stajanje vode u sobi.

5, čiste i operite


Sunčanih dana, stavio drveni ormari koji se zagrijala na suncu i boje drvenog namještaja sa četkom ili pamučna pređa i dizel. Ponovno primijeniti za dva ili tri sata na suncu, zatim opekline, dok se ne pojavi grinja umrijeti u rupi. Zatim oprati i osušiti prašak.


6, čuvajte se termiti


Kada drveni namještaj pronađe dugo crva, morate raditi kontrolu termita. Sada termita lijek je vrlo znanstveno. Kao čeznuti kao ima je otrov, full-length termiti kao virus zaraziti i ubiti ih sve.


Par:Vodič za suvremene stolove i stolove restorana Fast Food Sljedeći:Završio home poboljšanje, prostor nije dovoljno, jer planiranje nije znanstveno