TV pozadina zid, uvijek postoji pravi ljubav prah

- Jan 09, 2019-

Što se tiče obitelji, kakvu vrstu ukrasne atmosfere odaberete ovisi o podudarnosti vašeg zida. Namještaj uvijek odabiremo s velikom pažnjom, ali nema mnogo ljudi koji rade pod zidom. Dobro osmišljen zid oslobodit će cijelu obitelj od monotonog i dosadnog, novog i kreativnog dizajna zidova, integrirati umjetnost u život i stvoriti personalizirani estetski model kuće. Kako dizajnirati TV pozadinu zid?

h500w286-5a7134877822e

Dnevni boravak je jednostavan i jednostavan, a udoban kauč može ugostiti obitelj koja se na njoj može igrati. Prostor je uglavnom bijel, čist i uredan, ali je pomalo monoton i dosadan, ali ukupni zid pozadine TV-a je neravnomjeran i daje vizualni učinak. Cijeli dom je jednostavan, ali ne nedostaje vitalnosti. Raspoređeni zid pozadine je vrlo trodimenzionalan, a njegove pruge i reljefne teksture također čine prostor punom teksture i šarma.

h500w334-5a7134aecfa4a

Televizor je umetnut u zid pozadine i integriran je s dekoracijom cijelog doma. Viseći TV štedi prostor i čini glavni zid TV-a svjetlijim. Zid pozadine TV-a ukrašen je višestrukim okvirima zaslona, što je ne samo lijepo, već i poboljšava funkciju spremanja prostora. Ona se oprašta od tradicionalnog načina ovjesa, ali ima visok standard za prethodni dizajn.

h500w375-5a7134a513abf

Temeljeno na tradicionalnom kineskom stilu, detalji dizajnera kroz pažljivu transformaciju cjelokupnog učinka promjena, tako da tradicionalni stil više nije dosadan, u nostalgiji odražava vlasnikov karakterističan kulturni uspjeh i ukus. Pokrenuti izbor tradicionalnog namještaja i stvaranje tradicionalne kulture. Onda uz moderan dizajn + stropno svjetlo + kameni stol, to je jedinstveno.

h500w282-5a7134bb135e6

Na prvi pogled, zid i kućni ukras nisu kompatibilni, ali završni dodir cijele kuće je na ovom tamnozelenom zidu. Zbog niskog ključnog karaktera vlasnika, odabrali smo relativno svježu i prirodnu boju. Tamno zelena boja zida, dnevna soba postala je elegantna i topla.

Par:PangGeLia restoran Sljedeći:DRUŠTVO CAFE