Pozadina otvara svijet kreativnosti, ne postoji ništa što ne može.

- Jan 18, 2019-

Serija tropskih prašuma

U posljednjih nekoliko godina, pozadina od tropskih prašuma serije je vrlo popularan. Čini se da je to u Čarobnjaku iz Oza, a slojevi zelenog lišća složeni su kako bi životni prostor učinili živim i opuštenim, a raspoloženje ljudi može biti opušteno i dekomprimirano.


Prirodne serije

Ova serija pozadina nije tako bujna i šarena kao serija tropskih prašuma. Elegantan je i elegantan, omogućujući ljudima da izađu iz kompliciranog života i pronađu svoje mirno mjesto.

Serija gradijenta mrlje

Utjecaj gradijenta mrlje na pozadinu teško je postići zidnom bojom. Serija gradijenta mrlja posebno je pogodna za kineski stil kuće, koji može prenijeti ljepotu i umjetničku koncepciju kineskog stila.

Geometrijske serije

Ova kolekcija je najkonvencionalnija serija, s jednostavnim geometrijskim uzorcima za kontinuiranu uporabu, savršenom za sljedbenike jednostavnog načina života.

Pozadine su vrlo bogate izrazom, prilagođavaju se različitim prostorima ili mjestima, različite hobije i različite razine cijena imaju različite izbore.


Par:Vodič Retro Restoran Metal stol za blagovanje stol i kauč Sljedeći:Dodajte nekoliko ukrasa u hodnik, dizajn će biti zanimljiviji