Koje su vještine američki ukras mekan odijela?

- Jan 14, 2019-

Danas je stil naše obnovljene kuće je više i ne plaćamo pozornost naših dekoracija će postati prošlo vrijeme. Postoji jaz između američki stil i kineski stil uređenja. Postoje određene razlike u dekoraciji i odgovarajući. Koje su vještine mekani ukras američki ukras?

h550w440-5a543458af2b3

Vještina američkog stila meko pakovanje je odgovarati, jer plaćaju pozornost na toplinu doma, a to je toplina doma.


h550w450-5a543461bb7d6

1. prilikom odabira materijala, treba obratiti pozornost na neke ugodno i toplo materijale, kako bi se stvorili bolji obiteljska atmosfera. Zabava proizvodi kao što su televizija, također su postavljene u ovom prostoru. Moguće je da pod zvuk od TV reklama, sklad lonce i tave i buke djeca u igri, ovaj "tri okruga", sretan je. Stil je relativno jednostavan, a detalji su posebno važni. Američki namještaj općenito koristi oraha i javora. Kako bi istaknuli karakteristike drva sama, tekstura sama postaje ukras. Različite percepcije svjetlosti mogu nastati pod različitim kutom. Američki namještaj čini više privlačnih od blještavih europskih namještaj.

h550w366-5c378e03967aa

2, američki pastoralnom stilu dekoracija izgleda ima velik lice da su mnoge zelene biljke u dnevnom boravku, uglavnom biljke koje su uvijek zelene i ne cvjeta cijele godine. Zelene biljke može se vidjeti na kat, ormar i stol u sobi. Stoga, u američkom stilu dekoracija i mekani ukras, možemo odabrati više zelene biljke u obliku šarenilo uzoraka i raslojavanje. Izgled kauboj u sobi je također glavna značajka, općenito utjelovljena u kauč namještajem, možete odabrati fin kože ili traper teksture tkanina kauč, s obzirom na udobnost korištenja, tako da američki stil s jedinstveni šarm je uređen.

h550w736-5a570b5134a2b

3, američki namještaj unutar zidne lampe je vrlo česta, uglavnom odabrati klasične zidne lampe ili podna lampa, prigušeno svjetlo i namještaj soba izgledati elegantno, ali ovo je pogodno za klasični stil ukras, ako je to moderan stil, bira čudan oblik. Staklo zidne lampe ili metalna podna lampa. Američki dom dekoracija je neophodan za dekorativno slikarstvo. Moderni stil je obično apstraktne alternativni ulje na platnu, a seoski rustikalni stil je uglavnom ruralni pejzaž ulje slikarstvo.


Par:estaurant stil štand suvremeni restoran mogućnost Catering štand i stol namještaj Sljedeći:4 vrste rasporeda rasvjete u 4 velika prostora, pogledajte kako su instalirana svjetla u vašem domu!