Koja je razlika između dizajna lanca restorana i dizajna općeg prostora za blagovanje?

- Feb 20, 2019-

Kao što izreka kaže, "ljudi jedu hranu za nebo", u tradicionalnoj kineskoj kulturi, prehrambena kultura zauzima značajan dio. U današnjem društvu ova se važnost ogleda u procvatu ugostiteljstva i dizajniranju raznih blagovaonica. , Dakle, kakva je razlika između dizajna restorana lanca i dizajna običnog restorana? Danas želim podijeliti raspravu s vama.

1-1Q226111323Q7

Najbolje mjesto za lanac je da nakon prvog, slijedi daljnji dizajn. U ovom slučaju postoji savršen dizajn za Yi Ding. Budući da lanac trgovina nije trgovina, isti će model otvoriti deset robnih marki. ,sto. Drugim riječima, dizajniramo više od 100 u godini, tako da će se dizajn nastaviti poboljšavati. Naravno, ovaj lanac robnih marki imat će strože zahtjeve o troškovima i radu, a pozicioniranje dizajna mora biti precizno, i ne bi trebalo biti previše problema.


Ovo je kao auto. Ako se masovno proizvodi, mogu postojati neki problemi, a šteta će biti relativno velika. Stoga, dizajn mora biti zreo. Ako je dizajn zreo, postoje odgovarajući testovi i zahtjevi. Mora imati vrlo bogato iskustvo u dizajnu samog restorana, i mora imati duboku akumulaciju. Relativno govoreći, dizajn jednog prostora za jelo ima više za igru s Yi Dingom. Samo otvaranje trgovine može obogatiti prekrasnu viziju stranke A. Možemo se sudariti s više i dizajnom. Stvari su nam zanimljivije.

1-1Q22611134TE

Prilikom projektiranja ova dva restorana bit će drugačiji aspekt u odabiru materijala. Prilikom projektiranja lanca prostora za blagovanje, razmotrit ćemo praktičnost odabira materijala i praktičnost proizvodnje, uključujući trajnost i ponovnu uporabu, što će se smatrati više. Međutim, trenutna ugostiteljska konkurentnost je vrlo velika, sve su inovativne, jela su inovativna, usluga inovativna, poslovni model je inovativan, a dizajn inovativan. U kontekstu ove inovacije, prihvaćanje kupaca nije isto kao prije. To je. U prošlosti su kupci bili zahtjevni, praktični i jeftini. U kontekstu stalnih inovacija, oni su bili spremniji isprobati nove stvari, tako da sada, koji su kupci materijala prihvatljivi.


Par:bistro klupa suvremeni Hotel namještaj luksuzni kauč i stol grupa smjernica Sljedeći:Skakanje utakmicu s roditelj-dijete Apartman