Na što treba obratiti pozornost u unutarnjoj rasvjeti?

- Jan 22, 2019-

Dizajn rasvjete igra važnu ulogu u dizajnu interijera. U različitim prostorima ponekad se fokusira na istinsku obnovu rasvjete i boje; ponekad se usredotočuje na dekorativne učinke; ponekad oboje. Stoga, u izboru, treba ga kombinirati s različitim potrebama, različitim karakteristikama, različitim uporabama i uređenjem unutarnjeg prostora za sveobuhvatno razmatranje.

h550w412-5be426f544f18

Dijeljenje svjetla


Kao što je TV zid, kada gledate TV noću, otkrit ćete da je TV vrlo jak, gledajući u zaslon je zapravo vrlo dobar za zdravlje očiju. Stoga se uz televizor može ugraditi 3-stupanjska svjetiljka u atmosferi, kao što je zidna svjetiljka ili stolna svjetiljka. Uglavnom se koristi za povećanje prijelaza sjenila svjetiljke, što može učinkovito olakšati umor očiju.

h550w375-5be426ffc66da

Svjetiljke koje se obično koriste u spavaćim sobama uključuju noćne svjetiljke i stropne svjetiljke. Stropno svjetlo povećava ukupnu svjetlost osvjetljenja. Ispravan položaj za ugradnju stropne svjetiljke nalazi se u sredini dva ugla kreveta, tako da čak i ako su računi i zavjese od perli postavljeni, to ne utječe.

h550w366-5be42743ce0ff

Dodavanje lustera stolu omogućava posjetiteljima da uživaju u ukusnom okusu stola i apetitu. Točke ugradnje: visina je prikladna, četiri oka mogu biti suprotne, nema poklopca; ne može visiti previsoko, kako bi se osiguralo da se stol može vidjeti ukusna; nemojte koristiti difuzna svjetla kako biste izbjegli pojavu previše "škripanja".

h550w368-5be4274ed32d3

Par:Vodič za retro nostalgičan restoran namještaj stol i kabine za sjedenje Sljedeći:večera kabine Industrijski Metal Restoran Namještaj ugostiteljske kabine kauč i stol Smjernice