Kad upoznaš modernom stilu, kako ćeš s mekim odjeću?

- Jan 04, 2019-

Namještaj


Jednostavnost i jasnoća su najistaknutije značajke moderan minimalistički stil, dok koristite znanje svjetla i sjene, u potrazi za nekonvencionalne prostorne strukture. Također je dogovoreno u kontrastnim bojama, obogaćujući vizualni fokus.

2. boja


Moderni stil je najviše uključen boja. Iako ljudi često koriste crno-bijeli jasen i boji drva, pod utjecajem nordijski stil i postmodernizam, šarene moderan stil je počeo da se pojavi, ali općenito, moderan stil unutarnji boja obično ne prelazi 2-3 pjesme. Glavne boje, šarene uzorke i boje mora biti kontrolirana u malom rasponu, kao što su jastuci i slike.

3. ukras


Većina modernih kućne dekoracije su jednostavna je i velikodušan. Njihova inspiracija dolazi iz svih vrsta moderne apstraktne umjetnosti. Neki oblici su fleksibilne i besplatno, a imaju ritmičke ljepotu krivulje.

Tvrdi stil moderan stil je relativno jednostavan, pa u ukras, probajte aktivni prostor atmosferu poput svijetle jastuke i tepiha učinit će prostor vizija.

4. tkanina


Modernih tkanina uglavnom imaju nema vezeni ili fancy uzoraka, i oni su jednostavno u boji ili rastresen da usporedite veličinu područja. Većina materijala su prirodni materijali poput pamuka, posteljina, vune i prirodnih vlakana.


Par:Projekt ime: stric Martin restoran Sljedeći:Dnevni boravak sprijatelji zadržavaju