Vaš dom je toliko opterećen, svakih 1m 2 je nevjerojatna

- Jan 22, 2019-

U ovoj eri gleda lice, mnogi ljudi rade to što rade, prva stvar za razmatranje je vrijednost lice. Ukras je isto kao i život, postoji savršen standard, savladavanje metoda podizanja vrijednosti obitelji, i provedbi ih korak po korak, upućivanje home više nevjerojatna.

Savjet 1: Dodati neke drame u kućanstvu

h550w366-5b7d2ca37cd3a

Iako trema nije velik u kući, to je jedini način za ulazak i izlazak, a također je vrhunac dom stil. U usporedbi s cipelama koje su igrali širom vrata, to je bolje postaviti cipela u ulazu. Ovaj tip dizajna je low-key i praktičan. Možete objesiti nekoliko vješanje slika koje se namjerava koristiti i nekim malim iznenađenja dati prijateljima prvi put.

h550w903-5b7d2cc6ada57

Manji uzorak primjer je pretjeran-malen stan korisne površine od 30 četvornih metara. Ali vlasnik postaviti vrlo elegantan trijem s crvene opeke zidova, vrlo osobno. Mjesto preljev ogledalo također su dostupni i olakšati dorade vrata kada ide van.

Savjet 2: Postavljanje ugrađen ormar

h550w366-5b7d2cd9a0171

Koristiti lažni zid ili na zid kako bi vlada i zid rumenilo, tako da je pročelje je čisto i uredno. Vlada samo otkriva jednu stranu, a cjelokupan izgled izgleda veći. Naravno, osim dobrog izgleda, također, problem zatvaranja između različitih materijala.

U slučaju na slici ispod, vlasnik nije neka kauč direktno na zid kao i tradicionalni, ali izgrađen ugrađeni ormar u zidu prostor iza kauč, koji ne samo povećale korištenje zida prostor, ali također proširen vizualne ljepote.

h550w640-5b7d2ce57bf4e

Savjet 3: Graditi svoje srce


Najbolje stanje doma je koristiti najbolji prostor učiniti svoje omiljene stvari. Ovaj prostor može biti biljka kutu balkona, ili može biti čitanje kutu kauč + podna lampa. Ako trošite neke misli o izgledu, cijeli dom svibanj biti drukčiji.

Niže se nekoliko kvadratnih metara u dnevni boravak. Iako dnevnog boravka je smanjena, postoji čaj soba odvojena od restorana, koji ne samo dobro izgleda, ali također daje vlasnik kvalitetan dnevni ugođaj.

h550w412-5b7d2cd3503b2

Par:Vodič moderne Premium kvalitete restoran visoke stražnje sjenice i tablice Sljedeći:Otvorite kutak i stvorite radnu sobu za jednu osobu