2018. Prva međunarodna kreativna kuća u Shenzhenu

- Jan 04, 2019-

One-stop kolekcija svih kategorija


Rođen je u glavnom gradu dizajna u Shenzhen-u, međunarodnoj kreativnoj izložbi 2018. u Shenzhen-u, s dizajnom kao glavnom linijom, izlaže teme dizajnera, boutique građevinskog materijala, namještaja, rasvjete, zidnih materijala, tkanina, kućnih dekoracija i drugih kategorija kućnog stila , Izložbeni raspon je širok i dubok, a izložbe su visoke kvalitete i jedinstvene. One-stop usluga je za odabir doma, što je zgodan i brz izravno se poziva na potrošače unutarnje zahtjeve. Kao što izreka kaže: "Jedna minuta na pozornici, deset godina rada pod pozornicom", tisuće izlagača marke su bili zauzeti nekoliko mjeseci, samo čekajući da trenutna faza procveta, zaključavajući u očima "jedinstvenog" "u velikom moru ljudi."

h500w899-5b65b3294e34b

Izložba okuplja svjetski modni, najtopliji i najmoderniji sve-u-jedan lanac proizvoda i usluga. Ovo ljeto je koncentrirano u području snažnog srca kongresnog i izložbenog centra Shenzhen. To je fascinantna i povezana veza i postala je cijela obitelj. Izvan stvarnog kućnog prostora, neočekivano ćete skupiti "idealan dom" koji je beskrajno blizu budućnosti, i prekrasno i romantično psihodelično putovanje.


Međunarodni dijalog


Val + internet je prošao, kako će se promijeniti izgradnja unutarnjeg tržišta na 100 milijardi? Njemački obrt, talijanski trendovi, kakva je njihova globalna tajna? U eri velikih integracija u dom, kako bi poduzeća koja se nalaze u lancu lanca proizvodnje i nizvodnoga poduzeća u lancu industrije prilagođavala svoje mišljenje? Pod trendom globalne kulturne integracije, kako se pridržavati nasljeđa i inovacija kineske tradicionalne kulture?


Dizajn trend je voditi brzi razvoj industrije dizajna. Uvijek postoji skupina tragača koji neprestano pokušavaju istraživati i kretati se naprijed, sudariti se jedni s drugima u novim razgovorima i novim inicijativama te izbrisati nove industrijske iskre. Na ovoj izložbi, istaknuti dizajneri iz Italije, Španjolske, Indije, Nizozemske, Kolumbije i drugih zemalja, Hong Kong, Tajvan, Guangzhou, Foshan, Shenzhen i drugi mladi dizajneri iz Guangdonga, Hong Konga i Macaa, s entuzijazmom za dizajn i jedinstveno razmišljanje o dizajnu, dođite na vrata, započnite uvodni govor i dijalog o vrhuncu kako biste osmislili ovaj ključ i otvorili tajnu budućeg dizajna svemira.


Novi popis snage


"Neka novi i postanu pridošlice", 2. Guangdong, Hong Kong i Macau Dawan Okružni dom i dekoracija lidera na vrhu lidera prvi je predložio fokusiranje na nove marke. U Međunarodnoj izložbi kreativnog doma 2018. u Shenzhen, imat ćemo hrabrosti, nove humanističke brige i uvid u budućnost. Još jednom, istražit će se tema „Davanje novom i stvaranje budućnosti“, te će se istražiti i podržati nove snage kako bi se osigurala briljantna pozornica za vrhunske dizajnere, brandove i poduzeća. Ovdje je novi protagonist.


Izložba se probija kroz tradicionalno izložbeno razmišljanje, s inovacijom i karakterom, s kreativnošću kao jezgrom. Bez obzira na razlike u pozadini, ono nije ograničeno na talente, ističući razvojne potencijale novih snaga i nadahnjujući nove snage za stvaranje budućnosti. Dakle, izložba je apsorbirao veliki broj novih izlagača za ulazak, za kontinuirani unos svježe energije na domaćem tržištu, tržište se mijenja, industrija proboj samo self-hematopoetski. Ako ste kreativni, bit ćete odvažni. Ovog ljeta ćete svjedočiti novim silama koje se okreću protiv vjetra i vraćaju se suncu.


Par:U 2018. godini, izložba opremanja namještaja neće se smanjiti, a četiri ključne riječi otkrit će trend industrije u narednoj godini Sljedeći:Novi trendovi i trendovi u građevinskim materijalima i industriji namještaja: One-stop Air Outlet Docking