2018. nacionalna prodaja prodavaonica na domaćem tržištu iznad 966,16 milijardi juana, što je 5,32% više u odnosu na prethodnu godinu

- Jan 22, 2019-

Podaci pokazuju da je indeks prosperiteta domaćeg građevinskog materijala (BHI) u prosincu iznosio 93,73, što je za 2,92 boda više nego u istom mjesecu prošle godine. Prodaja građevinskog materijala za kuću iznad naznačene veličine u zemlji u prosincu je iznosila 91,93 milijarde juana, što je 9,10% više u odnosu na prethodni mjesec i 17,96% u odnosu na prethodnu godinu. Akumulirana prodaja za cijelu godinu 2018. iznosila je 966,16 milijardi juana, što je za 5,32% više u odnosu na prethodnu godinu.

h550w260-5c3ee9a08a22d

Odjel za industrijska istraživanja Udruge za nacionalnu cirkulaciju građevinskog materijala u Kini objasnio je da su podaci BHI za to razdoblje da je BHI mjesečno u 2018. godini nešto viši od BHI podataka. Nacionalno tržište građevinskog materijala i opremanja doma malo je "tailed", ali godišnji trend i dalje se u osnovi nastavlja 2017. godine. Postupno se dno L-oblika dna pod ekonomskom "novom normom" stabilizira i stalno se ažurirati.


Sudeći prema situaciji na nacionalnom tržištu nekretnina, u cijeloj 2018. godini, pod općim tonom „Ne živjeti u stambenim zgradama“ i „zakupom najma“, lokalne su se politike nastavile povećavati, a sustav regulatorne politike i dalje se poboljšavao , Nacionalno tržište nekretnina doživjelo je proces od lokalnog pregrijavanja do ukupnog hlađenja. Brz rast cijena nekretnina u osnovi je bio ograničen krajem 2018. godine, a tržište se postupno vratilo na racionalnost.


Pod njezinim izravnim utjecajem, performanse domaćeg građevinskog materijala na domaćem tržištu nisu privlačne za cijelu godinu. Najniža točka BHI-ja u cijeloj godini je veljača (tradicionalna kineska Nova godina, tržište prestaje poslovati). Od ožujka nadalje, tržište građevinskog materijala i opremanja doma ušlo je u tradicionalnu vrhunac sezone, a BHI se brzo oporavio i nastavio. Podigla se na najvišu točku u svibnju (najviša točka u rujnu je bila rujna), a pala je u lipnju kada je bilo vruće i kišno. Ponovno se oporavila u kolovozu i blago se popela do listopada. U studenom je tržište ušlo u nisku sezonu zimi i počelo padati. Rep zatvara službenika. U prvoj polovici godine ukupni trend je bio veći u istom razdoblju 2017. godine, ali se tržište u drugoj polovici godine smanjilo. Ukupni status donjeg dna u obliku slova L pod "novim normalnim" gospodarstvom bio je u skladu s preliminarnom procjenom.


Kina Building Materials Circulation Association kaže da je u 2018, dom "novi maloprodaja" požara, nacionalni građevinski materijali domaće tržište oko "razvoj pametne kuće, izgradnja pametne trgovine, vodeći nove potražnje, promicanje potrošnje nadogradnje" često. U isto vrijeme, sve više i više građevinskih materijala domaće tržište koncentracija tržišta postupno se povećava, jaki su jaki, slabi ili ostaviti. Preustroj industrije neizbježno će dovesti do eliminacije nekih tradicionalnih zaostalih trgovina, a životni prostor regionalnih trgovina bit će dodatno stisnut na nekim mjestima u budućnosti.


Udruženje za cirkulaciju građevinskih materijala u Kini predviđa da će 2019. godine tržište građevinskih materijala i opremanja doma biti „teže“. Preporučuje se da tvrtke oprezno reagiraju i iskoriste prilike u krizi. Možda je to pravo vrijeme za strateški raspored, s nadogradnjom građevinskog materijala i potrošnje kućanstava kao oslonca i nadogradnje proizvoda. Inovacije i promjene sposobnosti kao što su usluge, život i bolji život.


Par:Tapecirani sjenice moderni kafić namještaj salon drvo stolovi i sofe Sljedeći:Kutije restorana Rustikalni stol za stolove i blagovaonica za tkaninu