2019 Home Industry Outlook: Tehnologija, kanali i usluge postat će temeljna konkurentnost i pokretačka snaga domaće industrije

- Dec 11, 2018-

Godine 2018., domaća industrija je prošla kroz okrutnu godinu u sveukupnoj nevolji. Promjene na tržištu potrošnje kućanstava u ovoj godini nastavljaju donositi nove izazove poduzećima za opremanje stanova kroz vlastitu industrijsku strukturu, kvalitetu proizvoda i razinu usluge. Stalno usavršavajući, neka izvrsna poduzeća za opremanje doma mogu se suprotstaviti trendu i donijeti mnogo prosvjetljenja do 2019. U 2018. ušla je prošlog mjeseca. Kakvi će novi trendovi biti u industriji namještaja, kako možemo promijeniti od suprotnog trenda? Radujmo se zajedno s novom godinom.


Tehnologija pod "novom inovacijom" postaje temeljna konkurentnost

S promjenama na potrošačkom tržištu, stil “male inovacije” u “Shantou” više nije slučaj. “Razdoblje neobaveznog sastavljanja koncepta za privlačenje potrošača zauvijek je nestalo. Čak i djeca znaju internet. Gospodin Yang, koji je godinama bio u domaćoj industriji, izjavio je novinaru Beijing Morning Newsa da će potrošači više pozornosti posvetiti unutarnjem iskustvu kućnih proizvoda.

U posljednjih nekoliko godina, mnoge tvrtke za opremanje doma postupno su svoje istraživanje i razvoj usmjerile na „iznutra“. Kroz inovaciju dizajna, kvalitete izrade, sirovina i udobnosti proizvoda za kućanstvo, oni su prikladni u okruženju “Made in China 2025”. Proizvodi „nove inovacije“ kineskih potrošača čarobno su oružje za buduću kućnu industriju da iskoriste tržišne prilike.


Potrošači i dalje preferiraju diferencirane proizvode

U posljednjih nekoliko godina, iako se opseg prilagođenog domaćeg tržišta nije proširio kako se očekivalo, neosporno je da sve više i više potrošača počinje prihvaćati različita prilagođena domaća iskustva, a sve više i više obitelji počinje pokušavati "prilagoditi". Način zadovoljavanja različitih potreba kućanstva, posebno s razdobljem kašnjenja "djeteta djeteta", unapređenjem kućne potrošnje obitelji s dvoje djece kao glavne skupine potrošača bit će intenzivno u budućnosti, a potražnja za diferenciranim proizvodima bit će sve više i više konkretno.

Raznoliki kanali za simbiozu i win-win

Prije i nakon ovogodišnje "Double Eleven", mnoge tradicionalne tvrtke za opremanje kuće, kao što su velike trgovine i tvrtke za poboljšanje doma, odabrale su različite načine za "brak" s internetskom platformom za e-trgovinu. Od stvarnih podataka o prodaji i povratnih informacija o potrošačkom tržištu, također su dobili dobar rezultat. Zbog specifičnosti proizvoda za kućanstvo, postoji određeni udio skupina potrošača u različitim kanalima, kao što su online i offline maloprodaja, kućne trgovine itd., Te je u kratkom vremenu ravnoteža privremeno teško prekinuta. U novoj godini, kako je organska uporaba raznolikih kanala ključni čimbenik u postizanju dobrih rezultata u 2019. godini.


Potrošnja okoliša i dalje raste

U 2018. godini, pitanje zaštite okoliša u stambenim objektima za iznajmljivanje je izazvalo zabrinutost zbog zaštite okoliša u domovima. Danas mnogi potrošači pri odabiru proizvoda za dom stavljaju atribute zaštite okoliša, a budući da su mnogi potrošači u procesu kupnje, kontinuirano razumjeti znanje o zaštiti okoliša kroz kanale kao što je internet, a sposobnost identifikacije okoliša proizvoda za kućanstvo također je uvelike povećana. poboljšana. Poboljšanje sposobnosti identifikacije potrošača dovelo je do toga da se neki pseudo-ekološki proizvodi nigdje ne mogu vidjeti, a favorizirani su i neki izvrsni ekološki proizvodi. Pod utjecajem glave i repa, zaštita okoliša postala je ključna riječ za preustroj proizvoda kućanstva. U novoj godini, opći je trend da se zaštita okoliša provodi na zemljani način.


Uslužno orijentirano kućno poduzeće za finu transformaciju

U 2018, na velikim domaćim izložbama, neki veliki domaći proizvođači mogu vidjeti neke "male stvari", kao što je aplikacija za poboljšanje doma, softver za upravljanje podacima ili čak pametno svjetlo, sve dok je udobno kod kuće. Ako napravite više članaka, moći ćete privući potrošače da zaustave i osvoje poslovne mogućnosti. U novoj godini, kako staviti neke high-tech, kao što su veliki podaci, VR, AR, itd. U servisno iskustvo, svako kućno poduzeće mora razmišljati o tome. Problem je.


Par:Učiniti što god želiš, kako se kod kuće Sljedeći:Ulazak u Expo Black Tehnologija Zapanjujuća publika? U stvari, industrija namještaja nije loša!