Nova stolica i izazovna instalacija

- Aug 21, 2019-

Chalet Knoll Ridge s Babar stolicom - Naš najnoviji dizajn stolica i stolica uskoro slijeta, s isporukom koja je već postavljena na vrhu planine Ruapehu. Pročitajte o ovoj zahtjevnoj instalaciji i uzbudljivoj novoj mogućnosti za sjedenje.

Drljače je drago predstaviti Babar stolicu, koja se pridružila našoj kolekciji ovog kolovoza. Dizajniran i proizveden u Italiji, Babar dolazi upravo na vrijeme kako bi uljepšao svoj restoran, kafić ili uredski prostor za proljeće. Stolica Babar i odgovarajuća stolica pokazuju izvrsnu izradu i izuzetnu izdržljivost zahvaljujući glatkom i vitkom okviru, zakrivljenim leđima i zategnutim nogama. Predbilježba je već na mjestu u zadivljujućoj Chalet Knoll Ridge Chalet. Ova uzgajana jela, koja se nalazi na 2.020m nadmorske visine na rubu planine Ruapehu, najviši je doživljaj blagovanja na Novom Zelandu. Pristup gondolom i prekrasnim pogledom na Pinnacles, restoran se može pohvaliti prirodnim drvetom i toplim finišama koje su smještene u okolno okruženje koje je sastavio dizajner Jess Interiors.
Oživljavanje jela na vrhu smrznute planine uvijek je izazov, a nekoliko čimbenika poput pristupačnosti i vremenskih uvjeta igra vitalnu ulogu u svemu što teče bez problema. Oštro udaljeno okruženje - uključujući vjetrove do 220 km / h i temperature znatno ispod smrzavanja, brzo mijenjanje vremena i ograničen pristup cesti, značilo je da je projekt zahtijevao opsežno logističko programiranje kako bi se osigurala sigurna isporuka i plasman. Unatoč kratkim kašnjenjima zbog snježnog vremena, tim je pomoću helikoptera prevozio hrpu namještaja do vrha planine Ruapehu i instalirao ga u restoran. Krajnji rezultat je zapanjujući rezultat inovativnog timskog rada.


未标题
Par:Tvornica mlina za staro brašno pretvorena je u topli susjedski kafić Sljedeći:Vodič za sjedeće stolove i kabine za retro nostalgične restorane