Zapanjujući objekt u srcu Takapoa, koji nudi neponovljivo iskustvo tamnog neba

- Aug 15, 2019-

Novo sjedište Projekta Dark Sky na rubu jezera Takapo (Tekapo) nudi najnaprednije astro-turističko iskustvo u zemlji. Uz ukupni proračun projekta od 11 milijuna dolara i hvalisanje obnovljenim Brashear teleskopom - remek-djelom viktorijanskog inženjerstva - projekt Dark Sky donosi čudo noćnog neba onima koji posjećuju regiju.

DSC1728

Harrowi su usko surađivali s Ngai Tahu Turizmom i projektom Dark Sky kako bi osigurali namještaj koji je bio najpogodniji za Takapovu najsmjeliju atrakciju. Kako bi se stvorila razlika u projektu Dark Sky, tražena su prilagođena rješenja koja će unutrašnjost spojiti na zapanjujuće mjesto.

DSC2104

Unutar tamnog neba, bujna kožna sjeda za bankete i smjelo obojene drvene stolice pružaju pogled koji oduzima dah i danju i noću. Uzbudljivi stolovi na otvorenom i klupe za sjedenje izrađeni od presavijenog čelika odražavaju vrhove i grebene južnih Alpa.


Par:Plymold kabina Nostalgični namještaj za kafić Bistro kauč i trpezarijski stol Sljedeći:Podaci o luksuznom restoranu bankete za stolove za objedovanje sjedećim garniturama i stolovima