Zapanjujući krovni bar koji je noćni život Aucklanda doveo do novih visina.

- Aug 15, 2019-

Sheraton na Queen St-u nalazi se na 20. katu Four Points-a na Queen St-u, zadivljujući bar na krovu koji pruža gin s pogledom. Dizajniran od strane Izzarda, raskošan prostor nadahnut je tradicijom pića 1920-ih, panoramskim pogledom na grad i pažljivo odabranim alkoholnim pićima.

AM0792_93_94

Ne čudi da je Churchill finalist 2019. godine za najbolje nagrade. Inovativni dizajn i pažnja za detalje rezultirali su svjetlom ispunjenim prostorom koji odiše vibru koji je sofisticiran, ali opušten. Bilo je zadovoljstvo i izazov za Harrowse uvesti raznovrsni personalizirani namještaj u prostor. Drljače izvršene zamršene mesingane intarzije u čvrstim vrhovima drveta i pločice s motikom u stilu mosiac vrhovima mogu uskočiti dok se pružaju višemilijunski pogledi koji okružuju šipku.

AM0911_12

Svojim Art Deco dekorom, glatkom zakrivljenošću i svjetlucavim pogledom, Churchill je na putu da postane jedno od najpopularnijih mjesta u Aucklandu.


Par:Vodič tkanina za namještaj retro cateringa Dvostruki kauč i drveni stol Sljedeći:Vodič po mjeri namještaja za ugostiteljski namještaj