Analiza industrije pametne kuće u 2018: Plavo more nije pun, svjetionik stoji

- Dec 25, 2018-

Ali u ovom trenutku, kada se govori o pametnim kućama, većina pojavljivanja u javnosti su pametni televizori, indukcijska rasvjeta, roboti, pametnih satova i drugih proizvoda s primjetan funkcije. Postoje mnoge razlike između pametne kuće i one koji su poznati po iznutra. Što je pametna kuća? Funkcionalnosti i usluga iskustvo, jednostavno rečeno:

h550w366-5c1f73e705038

Prvo, pametno. Sigurnost je osnovni uvjet, a fleksibilni daljinski upravljač je bitna funkcija. Zaštita okoliša i očuvanje energije su trend, i zdravlje i udobnost samo su potrebne.

Drugo, međusobnu povezanost. Sinkroni update inteligentni podataka, ostvariti više terminala međusobnog povezivanja i međusobne kontrole stanovništva i ostvariti međusobnu povezanost i međusobne komunikacije cjelokupne zajednice ostvariti pogodnost dnevni krugovima.

Treće, AI percepciju učenja. Za primjer, pametnih kućanskih aparata i inteligentna rasvjeta mora ne samo temelji na korisničkom korištenja navike, ali i temelji se na razne uređaje, inteligentna analiza velikih podataka, i pruža točne usluge. Osim toga, sustav aktivno uči, ima ljudske inteligencije, i zahtijeva korisnik ugovor automatski ostvariti potreban različitih inteligentnih usluga bez ruke i mozak korisnika i integrirati inteligencije u svakodnevnom životu scenu.

Međutim, u sadašnjost, pametne kuće diljem svijeta ne može u potpunosti ostvariti gore spomenuta iskustva za korisnike. Zbog faktora kao što su nedovoljno razvijenosti ključnih tehnologija i nesavršen industrijskih sustava, status quo mnoge pametne kućne poduzeća u Kini je "velike glave-snovi su vrlo debeo, tanak vrat - Inter priključen neravnomjeran, tanka - osnovne tehničke razine je nedovoljno, udovi su slabo - nedostatak talenta, u glavnom lancu je lako slomiti, mobilnost je spor, usluga je iz stvarne potražnje, "opstanak pritisak pametne kućne poduzeća u parovima.


Par:Guangdong's Home Appliance industrije ubrzava prema inteligenciji Sljedeći:Tehnologija uvoza Expo: Prihvaćanje ove budućnosti, jeste li spremni?