Banquette Booth luksuzni stolni čaj stol i visoki natrag kauč

- Feb 26, 2019-

Established in 2009, SHENZHEN OUGUANXUAN NAMJEŠTAJ CO. je vodeći proizvođač namještaja za kafiće i restorane. Mi smo bili u poslovanju za više od 10 godina. Naši klijenti se šire diljem svijeta. Naš proizvodni program uključuje: stol i kauč grupe,,, itd .. Luksuzni Solid Wood Tea Tablica i visoki Natrag sofa SE034-1 osvaja najviše popularnosti među njima.


Luksuzni stolovi od punog drveta i visoki naslon za leđa izrađeni su od kvalificiranog drveta, imitacije kože. To je naširoko koristi u kafiću i restoran namještaja i sa svojim velikim performansama i visoke kvalitete. Osmišljen je da zadovolji promjenjive zahtjeve i zahtjeve kupaca. Predstavljamo luksuzni stolovi od punog drveta i visoki nasad u različitim veličinama, dizajnu i oblicima po vrlo povoljnim cijenama. Karakterizira ga pjena visoke gustoće obložena kožom ili tkaninom, tvrdo drvo, ojačano lijepljenim kutnim blokovima i .. Zbog pjene visoke gustoće obložene kožom ili tkaninom i,. Najsuvremenije metode proizvodnje čine ga najprikladnijim rastućim tržišnim specifikacijama. Naša tvrtka je postigla i, i ovaj proizvod je prošao. Od naših potpuno opremljenih strojeva možemo proizvesti luksuzne stolove od tvrdog drveta i visoki trosjed natrag prema točnim specifikacijama. Proizvod je pokriven jamstvom. Ako imamo ugovore o povratu novca, bit ćete odgovorni za povrat troškova dostave. Ostatak će vam biti vraćen nakon što primimo stavke. Dostupan je na https://www.toprestaurantfurniture.com/contact-us.


Kontinuirani uspjeh naše tvrtke izgrađen je na dosljednim i konkurentnim cijenama, kvalitetnoj izradi, brzom vremenu odziva i izvanrednim uslugama za korisnike. Na SHENZHEN FURNITURE, naš je cilj pružiti proizvode najviše kvalitete i vrhunsku uslugu našim kupcima, a oba su naš prioritet. Naši klijenti su nas prepoznali kao prijateljske, obrazovane, profesionalne i pristupačne stručnjake. OUGUANXUAN FURNITURE pozdravlja mogućnost da citirate vaš sljedeći projekt, bez obzira na veličinu, količinu ili materijal i radujemo se suradnji s vama.


Par:Custom Boothi Slobodno vrijeme Restaruant kauč Jeftini Cafe Dining Table Set Sljedeći:Tržište kapitala na domaćem tržištu je vrlo živo, a Custom Home White-Blade je otvoren.