Prednosti banketa za sjedenje

- Aug 26, 2019-

Razmišljate o sjedištu za bankete za sljedeći interijer? Banketi ili sjedala sjedala su fenomenalna opcija prilikom dizajniranja bilo kojeg interijera, bilo da je riječ o ugodnim kabinama za sastanke za ured ili prostiranim zidnim banketima za restoran. Sastavili smo čimbenike koji čine bankete najsvestranijim rješenjem za sjedenje za vaš sljedeći susret.

1. Podno planiranje


Prilagođeni pristup sjedećim banketima znači fleksibilnost u skladu s vašim zahtjevima za planiranje poda. Omogućuju vam strateški maksimiziranje dostupnog područja, transformiranje i prenamjenu teških i manje poželjnih područja.


Sakrijte ili istaknite značajke interijera kao što su zidovi, alkovi i uglovi ili ih stvorite. Zaobiđite strukturne elemente, stvorite zone i odjele lako.
2. Postavke kupca


Osobito u ugostiteljskim okruženjima, kupci vole osjećaj privatnosti i udobnosti koje pruža stalna sjedalica. S puno većim naglaskom na cjelokupnom iskustvu jedenja, kabine mogu biti izvrsno sredstvo za stvaranje zanimljivijih doživljaja za objedovanje, stvarajući osjećaj intimnosti i ekskluzivnosti. Ovi se principi primjenjuju i na komercijalne izlaske, s sjedalom na štandovima odličnim su načinom za velike privatne prostore za sastanke bez izgradnje trajnih zidova. Izvrsna je opcija za opremanje kafeterija na radnom mjestu s duljinama banketa kako bi se ovim korporativnim prostorima dodala toplina i udobnost.


3. Kompatibilan s bilo kojim okruženjem


Ležerna blagovaonica, svečana blagovaonica, recepcije, uredske kafeterije, čvorovi za sastanke na radnom mjestu - kako ste ga nazvali, Harrows ima profil za bankete ili kabine kompatibilan za svako od ovih okruženja. Neki profili poput Akcije dizajnirani su s malim otiskom i prednjim dijelom kako bi stvorili kompaktne sastanke ili radne čvorove koji se lako pristupaju. Ostali profili poput Solace tradicionalniji su profil koji se može prilagoditi bilo kojem prostoru, bilo kojoj konfiguraciji i bilo kojoj visini.


Bez obzira na kreativnu viziju i tehnički dizajn, ovi unaprijed dizajnirani profili savršeno su polazište za postizanje vašeg idealnog opremanja za bankete.
4. Dizajn i osobnost


Možda najveći i najvažniji faktor koji za sjedenje na banketima ima u odnosu na druge mogućnosti je mogućnost prenošenja priče i stvaranja atmosfere. Divite se mogućnostima završne obrade, tkaninama, bojama, detaljima i još mnogo toga. Dodajte slojeve akustičnog i vizualnog omekšavanja, istovremeno stvarajući praktične, korisne i lijepe prostore. Banketi vam omogućavaju da lako ugradite korporativne boje ili tematske tkanine kako biste dali hrabre izjave i dodali karakter vašem izgledu.


Bilo da tražite prostorno učinkovita mekana sjedala za restoran ili kafić, ugodne intimne prostore za šankom ili polu-privatne sjedeće garniture za komercijalni ured, razvili smo cjelovito rješenje za bankete. Sustav koji isporučuje gotovu gozbu uz meko uglađivanje.

未标题-1

Par:Vodič po mjeri namještaja za ugostiteljski namještaj Sljedeći:Proizvođači štand za kabinu i stolić za kavu nordijskog stila