BOFFA MISKELL

- Jul 03, 2019-

Ouguanxuan je bio oduševljen radom s konzultantima za okoliš Boffom Miskellom. Nakon uspješnog uklapanja u dizajn Unispacea, Harrows je bio oduševljen kada se Boffa Miskel obratio izravno za namještaj za urede u Christchurchu.

G8A6553-1-blend

Menadžer za poslovne usluge, Stacy Day, kaže “mi apsolutno volimo namještaj koji je Ouguanxuan osigurao, a njihova usluga je najbolja u poslu”.

G8A6635-Edit

Bliska suradnja i kvalitetan proizvod tajna su zadivljujućeg rezultata. Ouguanxuan je surađivao s klijentom kako bi dao preporuke i prilagodio standardne proizvodne linije kako bi zadovoljio potrebe, kao što je dodavanje kotačića postavljenih na noge leđa. Sposobnost lakog pomicanja velikih, čvrstih i teških komada namještaja dodaje veliki stupanj fleksibilnosti prostorima za koje su dizajnirani. Sustav za pauziranje sjedala upadljiv je u sjajnim plavim tonovima, komplimentirajući u druge aspekte prilagodbe i stvarajući jedinstven i intiman rad i prostore za sastanke za osoblje.

G8A6602-Edit


Par:Vodič za suvremeni dnevni boravak Namještaj za ruke naslonjača za blagovaonicu kombiniran Sljedeći:LONG BAY SURF CLUB