Industrija vjetra u boji slatkiša

- Dec 17, 2018-

1. studenoga 2016. - Lim + Lu Linzi Design, interdisciplinarna mlada dizajnerska tvrtka sa sjedištem u New Yorku, najavila je dovršenje svog stana u Hong Kongu kao proizvodni salon za njihov originalni dizajn. U susjedstvu trkališta Happy Valley, preuređeni apartman odražava njihovu sveobuhvatnu i živopisnu estetiku dizajna.

1146181890272

Obnova stana u Lim + Lu odražava životnu sredinu koja odražava raznovrsnost i fleksibilnost modernog življenja. Unutrašnjost je vizualno otvorenija jednostavnim uklanjanjem i obnavljanjem zidova u prostoru. Zamjenom zidova prostora stana staklenim i čeličnim kliznim vratima, prirodna svjetlost se može premještati između soba, ispunjenih preuređenim stanovima.

1146229690272

Dizajn stana je čist, svjež i profinjen. Iako podsjeća na prostorni kontinuitet potkrovlja, Lim + Lu nastoji izbjeći bilo kakvu vezu s trenutnom poplavom njujorških industrijskih vjetrova. Kako bi se riješio sveprisutne industrijske "mode", dizajner je namjerno izabrao boju koja može uvesti novi život u prostor. Zidovi dnevnog boravka i spavaće sobe bijele su i crne, dijeleći prostor za odmor i opuštanje. U isto vrijeme, kuhinja, radna soba, ormar i glavna spavaća soba bogati su pastelima i dubokim dragim kamenim tonovima i elegantno se slažu s pločicama s uzorkom, čime se životni prostor jezgre može uklopiti u prošireni prostor. Prag koji se sastoji od suptilnih boja, tekstura i materijala održava fluidnost prostora, dopuštajući da se prostor integrira u jedan komad bez napora.

1146237490272


Par:Njemački dizajn koji kombinira kvalitetu i stil, kombinirajući tradicionalno i moderno umijeće Sljedeći:Kinesko-američki problem trgovine namještajem u kinesko-američkim trgovinskim trvenjima