Kanala, ulaza, promet, tri glavni fokus cijelu kuću prilagodbe 2019

- Jan 03, 2019-

Prvo, 2019, Matthew efekt će pojačati


Situacija "snažan i jak, slab i slab i čak se" će postati više istaknutih u novoj godini.


Ja jednom podijeljena devet navedene kompanije u cijeloj kuća po mjeri kući u tri glavna stepenicama: prvi Ešalon, Europski tim, na Sofiju i Shangpin kući, drugi Ešalon Zhibang, dobar Lai Ke, zlatnu medalju, treći Ešalon, Le, glasovir, Top čvrste, nakon hladne krštenje 2018 industrije, razvoj timova tri postroj je vidio jasnu situaciju promjena, Shangpin dom je u potrazi za Sofiju i razvoj zamah Haola prekrila Chibang, Pia. Connaught nadmašio me.

    h550w366-5c2c8a76d39c1

U novoj godini, ovakve scene "kada to debi" će se provoditi na nivou šire i dublje.


Prema mojim proračunima, ukupni prihod od tri glavnih brandova prvi Ešalon 2018 je uglavnom činili 10% od ukupne industrije tržišni udio. U novoj godini, ove koncentracije industrije će biti dodatno poboljšani, a ostatak tržišnog natjecanja. Će dodatno Nagnite glavu poslovanja.


Situacija navedenih Naslovna opremanje tvrtki je još uvijek ista, i zamisliti situaciju n prilagođena Naslovna opremanje poduzeća.


U 2019 i 2020, oni su Sprint na popis Canoa i Siniman. Imaju dug put otići.


Drugo, 2019, cijena rata će ići od nevidljive do dominantne


Cijena rata koji je zapalio početkom 2018 zapravo proširio na kraju godine. Cijena rata postavio 19800 europskog stila ormar, 799 Sophia, Shangpin kuća i 518 Weiyi su ispunili cijelu industriju, a navedene Esalon drugih marki i n po mjeri tvrtke žure u osnovi na putu cijena rata otvorio veliki tri u kombinaciji s svoju situaciju.


U novoj godini, ova vrsta cijena rata za više tržišnog udjela će biti precizniji, jer bilo je to rano pokretanje 799 Sofiji ili kasno pokretanje 19800 Europske ili početka 2018 518 je Shangpin kući isporuke i Weiyi , oni su osvojili jako bogato tržište povratak cijena oružjem. 2018, Shangpin je Kućna dostava i Weiyi još uvijek održava se povećava za više od 30%, a 518 pridonijeli. Dublji razlog je da od 2016, proširenje prilagođenih Naslovnica proizvodne baze će početi da se oslobađaju kapaciteta na tržištu opsežan i sveobuhvatan način u 2019. U novoj godini, prekomjernog kapaciteta će isplivati na površinu, što će dovesti do prilagođene poduzeća. Dublje i šire wielding cijena rata oružje da iskoriste tržišne torte.


Treće, 2019, kanal i ulaz lubenica će biti više bajunet


Kanal diverzifikacija, uvoza i prometa fragmentacije su najviše žestoke konkurencije stvarnost za 2018 cijelu kuću prilagođene kućne poduzeća. Tradicionalnih trgovina promet je pao na stijeni, i novih Internet alata kao što je vibrato postali oružje ukrasti prometa. Vlasnik kuće je vrlo živa riječ: "Sada, kada potrošači sanjati o kupnji prilagođene doma, neki ljudi pokušavaju naći načina da zgrabite ovaj promet."


Natječaj za kanale, portali i promet će biti još više ludo u novoj godini.


Danas, prilagođenih enterprise operacije nisu samo tradicionalne home trgovinama kao što je Crvena zvezda i nekretnine. Također se udruže s tradicionalnim kućanski aparat trgovinama Gome i Suning, Europa, Shangpin i zlato.


Osim toga, prilagođenih enterprise će sigurno nadilaze tradicionalne tjesnacima inženjering i ulazi generalizirani tvrdi uvez stanovanja. Europa, Sofija, zlato, klavir, itd sve rade ovaj širok kanal.


Još važnije, trend cijeli sklop je kao ludi, i doba tradicionalni dom poboljšanje kompanije i tvrtke home poboljšanje Internet i prilagođena Naslovna opremanje poduzeća osnažiti međusobno. U novu godinu će sigurno doći i formira u klimi, na banner "boravka u torbi", nove kućne mreže instaliran oblak, uređenje doma europskog stila, zlatne medalje, narančasta uređenje doma, Bai Desheng, Shi Niman, Boloni, itd su sveobuhvatni ili probni izgled ovog maštovite kanala.


Je li protiv vjetra? Još uvijek splavarenja sa plima? Ovo je nova godina novi problem pred donositelje odluka cijele kuće prilagođene poslovanje.


Par:Restorani s govornicama Američki retro stil metalnog stolca za blagovanje Moda Visoka leđa kabine Sofa Sljedeći:Guangdong's Home Appliance industrije ubrzava prema inteligenciji