Kupnja dječjeg namještaja obratite pozornost na sljedeće 3 točke

- Dec 18, 2018-

Mnogi roditelji žele kupiti ili zamijeniti set dječjeg namještaja prikladnog za njihovu djecu. Međutim, kada uđu u multi-brand i kompleksni trgovački centar obitelji, oni su pomalo "zapanjeni i fascinantni". Ne znam odakle početi. U stvari, kupnja dječjeg namještaja je vrlo obrazovan, ove novine za vas imaju tri trika.

h550w376-5b7626c05c433

Prva mjera: najvažnija zaštita okoliša


Budući da je otpor djece slab i raste, zaštita okoliša namještaja mora biti na prvom mjestu. U očima roditelja, djeca vole svijetle, svijetle boje, ali također pomažu u oblikovanju optimističnog karaktera, ali ne znate, anketa agencije za kontrolu kvalitete pokazuje da je svjetlija boja namještaja boje, olova i drugih teških metala više.


Prilikom kupnje dječjeg namještaja preporuča se od trgovca zatražiti izvješće o pregledu namještaja kako bi se provjerilo je li površinski premaz namještaja kvalificiran, te što je više moguće odabrati namještaj od prirodnog drva ili namještaj koji nije od drveta. Za proizvode bez znakova upozorenja, modela bez markica, bez primjenjivih dobnih segmenata i bez uputa za uporabu, nije preporučljivo kupiti. Novo kupljeni dječji namještaj treba postaviti na ventilirano mjesto neko vrijeme kako bi se raspršile štetne tvari kao što je formaldehid.


Druga mjera: dizajn da bude siguran


Živa i radoznalost je dječja priroda, ali mnogi roditelji zanemaruju oštre rubove i uglove namještaja. Pri odabiru dječjeg namještaja obratite pažnju na to da li je rub, vrh ili izbočeni dio koji se može dodirnuti zaobljen; jesu li rupa i jaz u namještaju izloženi riziku da štipkaju djetetov prst, izbjegavajući pritom da ga dijete stisne tijekom dnevne igre; Ima li dječji namještaj ventilacijske otvore; da li dječji namještaj sa sklopivim uređajem ima ručni uređaj za pozicioniranje; je li stabilnost dječjeg namještaja dovoljna da spriječi djecu da prevrnu i padnu preko stolova i stolica; visoki stolovi i ormari s visinom većom od 600 mm Za proizvode, bilo da osiguravaju priključne dijelove fiksnih proizvoda na zgradi, te jasno naznačite metode ugradnje i uporabe u uputama za uporabu.


Treća mjera: obje funkcionalne


Prilikom kupnje namještaja, trebali biste uzeti u obzir i djetetov "rast", odaberite, primjerice, rastezanje, povećanje kreveta, itd., Neka namještaj prati dijete da raste. Ako je soba ograničena, možete odabrati funkcijski krevet koji kombinira radni stol, ormar i krevet, što je i praktično i štedi prostor.


Par:Nova godina home business je još više tužan? Tržište nekretnina donosi dobru toplinu Sljedeći:Nova tema za kućne tvrtke: Upravljajte svojim lancem opskrbe