Kineska tvrtka pomaže južnoafričkom proizvođaču maski u povećanju proizvodnje

- May 11, 2020-

Johannesburg, travanj 24 (Ljudi 0010010 # 39; Daily Online) - Lokalni medicinski stručnjaci odjeknuli su pozivima javnosti da koriste maske od tkanine kako ne bi zarazili virus virusa, ali svijet je i dalje suočen s nedostatkom materijala za proizvodnju kvalitetnih 3 slojnih maski. Rastavljena i SS netkana tkanina glavni su materijali u proizvodnji kirurških 3 slojnih maski.

Ali tvrtka za proizvodnju maski, Amana Healthcare Products, koja se suočila s problemima u proizvodnji maski zbog nedostatka globalnih zaliha materijala, sada može pokretati svoje proizvodne linije punom brzinom uz pomoć kineske kompanije, HARVEST NEKRENI PROIZVODI (PTY) LTD ,

Ova kineska tvrtka specijalizirana je za proizvodnju SMS krpa koja je namijenjena za pakiranje krumpira i pakiranje voća u Južnoj Africi. Kada je stigao poziv za više materijala za masku za borbu protiv širenja virusa COVID-19, tvrtka je pretvorila svoje operacije na proizvodnji topljenog taljenja i SS netkane tkanine za podršku lokalnim tvornicama za proizvodnju maski.

Sun Xiaodong, izvršni direktor kompanije, rekao je u travnju 18 da se trude da transformaciju proizvodne linije u potpunosti usklade sa strogim standardima proizvodnje medicinskih materijala. Proizvodni pogon dizajniran je tako da se pridržava BRC standarda prehrambene industrije. Dodali su statički masterpatch u svoju tkaninu i povećali statički iznos s {1}}, 000 volti koristeći elektrostatički generator za poboljšanje funkcije adsorpcije virusa u materijalu.

Kako bi povećali BFE, ugradili su i sustav za hlađenje na nosu felne, što omogućava tkanini da se brže hladi kako bi se smanjio otpor zraka. Hisence SA pružio je super moćan klima uređaj i pomogao u transportu strojeva. Do sada je njihov 25 topljenje GSM postigao 97% BFE, a oni su zauzeti razvojem tehnologije za proizvodnju visokokvalitetnog FFP 3 materijala za podršku lokalnih proizvođača maski.

JW Eggjink, direktor prodaje BBF-ove sigurnosne grupe, rekao je da se uvozne tarife mogu izravno izuzeti lokalnim kupnjama, a također su i povoljnije. "U trenutnoj situaciji s nedostatkom maski, oni (HARVEST NEKRENI PROIZVODI (PTY) LTD) nisu povisili cijenu sirovina."

U-maska, lokalni proizvođač FFP 2 maski, donirao je u veljači Kini 30, 000 FFP 2 maski. HARVEST NEPOKRETNI PROIZVODI (PTY) LTD pomogli su im u kupnji proizvodne linije za kiruršku masku iz Kine i pruža potpunu pomoć u transportu i tehničkim uslugama.

Marko, nadzornik proizvodnje HARVEST NEKRENIH PROIZVODA (PTY) LTD, radi u tvrtki od rujna, 2018. Kazao je da su mnogi lokalni zaposlenici odbili nositi maske kada je počela epidemija, jer su vjerovali da ih nose samo pacijenti. S upornim treninzima tvrtke 0010010 # 39, svi su se predomislili. 0010010 quot; Tvrtka se uistinu potrudila zaštititi obitelji zaposlenika. 0010010 quot; 0010010 nbsp;

"Mi volimo ovu duginu zemlju, volimo Južnu Afriku i želimo doprinijeti da Južna Afrika pomogne u borbi protiv epidemije", rekao je Sun Xiaodong. 0010010 nbsp;


Par:Kineski stručnjaci dijele iskustvo reakcije COVID-19 s Ugandom u Južnom Sudanu Sljedeći:Peking nudi pomoć u rješavanju zdravstvene krize