Kineski Home Appliance Home Enterprises Ubrzati izgled europskog tržišta

- Jan 18, 2019-

Na tekućem Međunarodnom sajmu namještaja u Kölnu, Njemačkoj, Haieru, Qumei, Mousseu i drugim poznatim kućanskim aparatima i tvrtkama za opremanje doma privukla je veliku pozornost. Kineske marke ubrzavaju europsko tržište i povećavaju vidljivost branda u inozemstvu.


Smješteni u nordijskom brendu izložbenog prostora broj 10, luksuzne ležaljke i sofe, koje su poznate po svojoj udobnosti, privlače mnoge profesionalne trgovce. Za razliku od prošlosti, nekoliko je kineskih ljudi u servisnom timu koji su pregovarali s tim trgovcima. Došli su iz Qumei Home Group, koja je uspješno kupila brand prošle godine.


Wu Nani, potpredsjednik Qumei Home Group, izjavio je novinskoj agenciji Xinhua da je u prošlosti većina kineskih tvrtki za opremanje doma poslovala iza međunarodno poznatih brandova. Sada je Qumei riješio problem izvoznih kanala putem prekomorskih spajanja i preuzimanja. Rekla je: "Kao što razumijemo potrebe stranih tržišta, postupno ćemo pokušati s više izvoznih metoda u budućnosti, uključujući otvaranje Qumei brandova u inozemstvu."


Kineska robna marka za spavaće sobe Mousse ponovno se pojavila u dvorani 9 Kölnskog kongresnog i izložbenog centra. Podrazumijeva se da dućan Cousse u Mousseu, koji je otvoren krajem 2014. godine, već nekoliko godina traga. Prošle godine, njegova je učinkovitost porasla skokovima i granicama. U prvih 11 mjeseci 2018. godine prodaja se povećala za više od 120%.


He Yu, direktor tvrtke Mousse (Njemačka) Co., Ltd. je rekao: "Znamo da je vrlo teško uspostaviti uporište na europskom tržištu, ali je potrebno vrijeme i neumorni napori da se izgradi brand. Tek nakon prolaska kroz strog test možemo li doista postati međunarodni brand. "


Kineski gigant kućnih aparata Haier prvi put se pojavio ove godine. Direktor tvrtke Haier (Njemačka) Thomas Wittlin izjavio je Xinhui da je pametni hladnjak koji je Haier pokrenuo na ovoj izložbi prodan za 3.999 eura, što je gotovo dvostruko više od poznatog njemačkog branda Miller. To pokazuje da je Haier ušao u red vrhunskih brandova u Europi.


Wittlin je kazao kako će Haier uložiti milijardu eura u Europu kako bi proširio marketing. Godine 2018. Haier je također najavio kupnju tvrtke Candi, talijanske tvrtke za kućanske aparate, s ciljem jačanja prisutnosti Haier-a na europskom tržištu i globalnom klasteru robnih marki.


Međunarodni sajam namještaja u Kölnu, Njemačka, industrija je prepoznata kao jedno od triju najvećih međunarodnih sajmova namještaja. Izložba će se održati od 14. do 20. siječnja. Prema podacima koje su objavili organizatori, prošlogodišnji međunarodni sajam namještaja u Kölnu primio je 125.000 profesionalnih posjetitelja.


Par:Bistro Klupa Antique Industrijska stolna stolica i povucite kopču kauč Sljedeći:Cafe Bench Nordic Desert House Drveni stol i kauč