Kineska vojska osigurava više medicinskog materijala za pomoć Laosu u borbi protiv COVID-19

- Jun 08, 2020-

VIENTIANE, lipanj 3 (Xinhua) - predata je druga serija medicinskih potrepština, koju je kinesko ministarstvo obrane 39 dostavilo Ministarstvu nacionalne obrane svom laoškom kolegi za borbu protiv COVID-19. u utorak u međunarodnoj zračnoj luci Wattay u glavnom gradu Laosu Vientianeu.

new2

Chen Yongjing, vojni ataše kineske ambasade u Laosu, rekao je na ceremoniji primopredaje da se Kina iskreno zahvaljuje Laosu na dragocjenoj podršci i pomoći u Kini&# {0}}; u borbi protiv COVID-19.

S širenjem COVID-19 širom svijeta, kineska narodna vojska&# {1}}; Oslobodilačka vojska (PLA) aktivno je ostvarila međunarodnu suradnju u borbi protiv virusa, rekao je.

Chen je napomenuo da je krajem travnja tim kineskih vojnih stručnjaka vojske došao u Laos, donio sa sobom prvu seriju doniranog medicinskog materijala, kako bi se pridružio Laosu' napori u borbi protiv COVID-19.

GG quot; Danas su kineski zrakoplovi za zrakoplovne snage donijeli drugu seriju sanitetskog materijala, uključujući ventilatore, monitore i drugu medicinsku pomoć radi zadovoljavanja hitnih potreba laoške vojske," Rekao je Chen.

GG quot; Vjerujemo da su zajednički napori dviju vojski, kao važan dio dviju zemalja,' zajednički napori u borbi protiv epidemije doprinijet će izgradnji zajednice Kina-Laos sa zajedničkom budućnošću," Dodao je Chen.

Vongkham Phommakone, generalni direktor generalnog odjela za logistiku vojske Laosa' Armija, visoko je govorio o doprinosu Kine' doprinosu globalnoj borbi protiv COVID-19, i izrazio Lao vojska' od srca zahvaljuje kineskoj vojsci na podršci i pomoći.

new3

Laoski vojnici iskrcavaju medicinske potrepštine iz zrakoplova kineskih zračnih snaga u glavnom gradu Laoa Vientiane {lipnja 2, 2 020. Druga serija medicinskih potrepština, koju je kinesko Ministarstvo narodne obrane dostavilo svom Laoškom kolegi za borbu protiv COVID-19, predala je u utorak u Vientianeu.

Par:Pretraživanje cjepiva može potrajati dvije godine Sljedeći:Kineska proizvodnja maski usred COVID-19 ukazuje na snažne proizvodne mogućnosti