Trendovi u boji za 2019. godinu

- Sep 03, 2019-

Iskoristite snagu boje - izreka "jedemo očima" nikad nije istinitija nego u dizajnu interijera gostoljubivosti.

U gostoprimstvu jelovnik je ključni pokretač uspjeha. No, zanemariti je moć i utjecaj koji boja ima na vaš interijer kako bi obogatili iskustvo vašeg kupca i ohrabrili ih da se stalno vraćaju.


Da bismo vam pomogli, sačinili smo globalna predviđanja boja za 2019. godinu i podijelili ih s vama u nastavku. Bogatu raskoš i glamur protekle godine zamjenjuju više prizemljene, zemljane boje koje odražavaju raspoloženje današnjeg društva.


PANTONE

Pantone je "Živi koralj" imenovao bojom godine 2019., potičući samopouzdanje i duh. Živa boja izvedena iz prirode, predstavlja "fuziju modernog života". Ove godine možemo očekivati da ćemo vidjeti obilje svijetlih nijansi za poticanje kreativnosti i ekspresionizma, uravnoteženih povratkom mekšim bojama nadahnutim prirodom.


Pantone - Boja godine 2019DULUX

Duluxova predviđanja za kolekcije boja za 2019. modernu su verziju staromodne elegancije i profinjenosti, pokazuju "poštovanje tradicionalnih praksi i starih zanata, obuhvaćajući ono što spaja staro i novo, prošlost i sadašnjost."


Dulux 2019 trend paleta boja


RESENE

Autentični, prirodni tonovi izražavaju se kao "svijet izvan naših zidova prepun je digitalnog brbljanja". Intrigantne, suptilne boje su ispred, a ne podebljane, geste.
SAŽETAK

Kao i kod bilo kojeg predviđanja, nema jamstava, a trendovi dolaze i odlaze, što predstavlja rizik da se previše brzo spoje. Što istinito s svim predviđanjima koja su objavljena za novu godinu tema je autentičnosti i povezanosti. Biti prisutan u prostoru, biti povezan sa svojom okolinom. Upotrebom boje za pozivanje na osjećaje svijesti poput ekološki zelenih, plavih i sivih i porast biofilnih elemenata dizajna dok prepoznajemo i uistinu prihvaćamo snagu naše okoline i utjecaj koji ona može imati na naše iskustvo.


Uključivanje boje u interijer vašeg restorana ne mora biti složeno, a prihvaćanje toga može biti jednostavno kao zamjena postojećih sjedala novim stolicama u uzbudljivoj boji. Gotovo svi elementi namještaja mogu se prilagoditi bilo kojom bojom poput podnožja stolova za prah ili metalnih okvira stolica. Drvene stolice i vrhovi od drvenog stola nude još više mogućnosti sa čvrstom završnom obradom boja, sjajem i mat bojama, pranja boja, mrlja, efektima trljanja ili čak digitalnim tiskom na drvene površine. Opcije su beskrajne.

American Retro Style Metal Dining Chair Fashion High Back Booths Sofa

Par:Vintage namještaj u industrijskim stilovima kavana koristi stol i kauč Sljedeći:Informacije o željeznom stolu u stilu Pub kauča i kauču s dvostrukim sjedalima