Lukavost Luksuz Kroz Detalje

- Oct 24, 2019-

Uzimajući luksuz na nove visine, Churchill by Izzard Design obuhvaća moć malih dodira i suptilnih detalja. Od svjetlosnih armature do namještaja, ništa nije previdjeti prilikom stvaranja ovog iskustva. "Želite iskustva da vas uzdignu na mjesto luksuza", kaže Paul Izzard.

Stručno izrađen od strane Harrows, ploče stola su jedna posebna značajka koja su upečatljiv za pogledati i ponuditi taktilni element za kupca iskustvo. Harrows je radio sa specijalistima nabave Statement ID za koordinaciju Izzard Design vizije, koja je uključivala kombinaciju stolnih vrhova iz različitih materijala, tekstura i detalja.


Prvi za hvatanje svoju pozornost su mozaik mramorne popločan ploče stola s mesing rubovima. Harrows je surađivao s lokalnim tilerima za površine, pažljivo završavajući ove vrhove rukom s mesingnim rubom montiranim u ravnini s pepelom koja se sukobljava. Rezultat je impresivan, gotovo svjetlucavo kao jedan kreće po sobi.

1

Par:Custom Štandovi Custom Drveni stol stolica i tapecirani kauč Sljedeći:Caffe Klupa Retro Klub Stol I Kožne Štandovi Kauč