Prilagođene poslovanje usporava rast prihoda u trećem kvartalu, porast će koncentracija industrije

- Jan 09, 2019-

Sa završetkom otkrivanje tri tromjesečna izvješća su transkripte prilagođene dom-navedene tvrtke. Većina tvrtki postigli dvostruki rast prihoda i neto dobiti, ali stopa rasta prihoda u industriji usporio. Iznutra je ukazao se da ukupni prilagođeni namještaj industrija se još uvijek razvija velikom brzinom, ali zbog pada rast prodaje nekretnina i povećane konkurencije, je usporio razvoj brzine. U ovom trenutku, koncentracija prilagođene home industrija je niska i volumen pojedinih poduzeća je velik. Kako konkurencija raste, uklanjanje malih i srednjih poduzeća će postati trend i koncentracije industrije će se povećati.

h550w366-5c346f22400ad

Usporavanja rasta prihoda


Prema statistikama, u smislu profitabilnosti, 17 od 28 navedenih tvrtki u segmentu Shenwan namještaja ostvarila rast neto dobiti u prva tri tromjesečja; u pogledu prihoda, 25 kompanija postiže na godinu rast u operativni prihod u prva tri kvartala, sa samo tri tvrtke top tri kvartalno operativni prihod smanjen na-godinu. Međutim, trend usporavanja rasta prihoda industrije namještaja odražava se na treći tromjesečno izvješće. U prva tri kvartala ove godine samo dvije tvrtke s godine na godinu povećanjem operativni prihod od više od 40% su bili Xilinmen i klavir. Rast prihoda je 44.78% i 40.21%, respektivno. 23 tvrtke ostvarile na godinu porast prihoda. Ispod 40%.


Određene prilagođene kući sektoru, većina prilagođene Naslovna opremanje tvrtke postiže dvostruki rast prihoda i neto dobiti u prva tri kvartala. Prilagođeni dom pipa Ou Pai kući ostvareni prihod 8.197 milijardi yuana u prva tri kvartala, ostvaruje neto dobit pripisati dioničarima navedene kompanije od 1,20 milijardi juana, što je povećanje od 18.73% i 27.07% Sofija ostvarenih prihoda 5.106 milijarde juana u prva tri tromjesečja. Neto dobit pripisati dioničarima navedene kompanije je 692 milijuna juana, na godinu povećanje od 20.11% i 20,16%.


Međutim, pod briljantne performanse, postoji skriveni zabrinutost u prilagođene poslovanje i rast prihoda terminala je primjetno usporio. U trećem kvartalu ove godine, Europa dom ostvarenih prihoda 3.352 milijarde juana, na godinu povećanje od 10.66%. Iz prvog kvartala prošle godine u drugom kvartalu ove godine stopa rasta Europa dom je jedna četvrtina prihoda je više od 20%, do maksimalno 44.89%. U trećem kvartalu ove godine, Kućna dostava prihoda je 1.771 milijarde juana, na godinu povećanje od 22.71%. Ovaj podatak je također najmanji rast u jednom kvartalu od tvrtke oglas. Iz prvog kvartala prošle godine u drugom tromjesečju ove godine, uz povećanje prihoda od 27.65% u prvom kvartalu prošle godine, preostali jednoj sezoni kućište prihod od prodaje povećao za više od 30%.


Koncentracije industrije će povećati


Guosheng vrijednosnice naglasio da "sve u svemu, prilagođeni namještaj industrija još uvijek razvija velikom brzinom u 2018. Međutim, zbog pada rast prodaje nekretnina i povećane konkurencije, stopa rasta je najsporiji dolje." Guojin vrijednosnih papira je rekao da od početka ove godine, nekretnine ciklus efekt Weakened i utjecaj na prilagođene tvrtke postupno produbilo. Na primjer, vlade proizvoda usko su vezane za Prodaja novih kuća, a stopa rasta i dalje usporava. U isto vrijeme, trošak se gosti online ili offline povećava. U slučaju kontinuirane regulacije nekretnine, tržišnom okruženju susreću prilagođene kućne poduzeća je još uvijek teško poboljšati ubrzano.


Analitičar proizvodnja lake industrije prihvatio razgovor s China Securities Journal i rekao da nije potrebno biti pretjerano pesimistično o usporavanje prilagođenih Naslovnica prihoda. Proces urbanizacije još uvijek traje, i prilagođene home industrija još uvijek ima široko tržište prostor. Veliki prilagođene kućne tvrtke poduzeli su mjere da traže nove točke rasta profita. Na primjer, cijela kategorija izgled, uzvodno i nizvodno home poboljšanje i druge veze su proširene.


Tianfeng vrijednosnih papira smatra da o izazovima prilagođene kući industriji su brojni, ali koncentracije industrije je niska, a prostor za pojedina poduzeća je ogroman. Oslanjajući se na više kategorija ekspanzija, kontinuiranog kanala izgled i kontinuirani nastavak lanca industrija kao što je cijela skupština, industrija će postupno razlikovati. Vodeća poduzeća se oslanjaju na rastuće opskrbe lanac integracije sposobnosti i više kategorija odabir pružiti potrošačima scenu prodaje scenarija, stoga kontinuirano poboljšanje kupca cijena i broj kupaca će pobijediti u dugoročne natjecanja, i na kraju Promijeni proizvoda branda u tavi-dom kanal marke. Guosheng vrijednosnih papira istaknuo da uklanjanje malih i srednjih poduzeća će postati trend, i koncentracija industrije namještaja će se dodatno pojačati.


Par:Vožnje faktori za razvoj kineskog drveta namještaj industrije Sljedeći:Restorani s govornicama Američki retro stil metalnog stolca za blagovanje Moda Visoka leđa kabine Sofa