Prilagođeno povećanje potražnje za domom Prilagođeno je ključ

- Jan 23, 2019-

U 2017, nakon što je prilagodio dom, nakon vrhunca uvrštenja, pojavile su se sve vrste velikih i malih tvrtki za uređenje doma, ali svatko je više nalik na šamar u potrazi za ovim vrućim zrakom, i nema bitnog označiti. Promjena nije prilagođeni proizvod koji potrošači doista trebaju.


Iza velikog broja homogeniziranih proizvoda, čitava carinska industrija odražava strast i kaos. Suzdržati se od takozvanih prometnih oznaka, koliko preostalih kućnih tvrtki može biti prihvaćeno?

h640w425-5b75912c5039a

Od 8. do 11. srpnja 2018. godine, u 20. China Construction Expo-u (Guangzhou), koji pokriva cjelokupnu industriju lanca industrije, tvrtke za opremanje doma su zauzele 45% štanda. No, osim poznatih europskih, Sofia, Marg, Zhibang, Piano i drugih velikih brandova, više je pojava mnogih malih brandova u očima javnosti, "glavni brand" istočne i zapadne prilagođene kuće još su više Izlazak iz gnijezda ...


To odražava preobrazbu sve više tradicionalnih tvrtki za namještaj u namještaj po mjeri, dok se tržišni prodor prilagođenog namještaja postupno povećava.


Ako je početak uvrštenja Sofije u 2011, namještaj po mjeri ušao u brzu traku razvoja. Uz vrhunac uvrštenja u 2017., da vidimo vitalnost prilagodbe, čini se da je bio veliki entuzijazam za industriju.


Budući da svaka obitelj ulaže velika sredstva, konkurencija u kućnom sektoru po narudžbi postaje sve adekvatnija. Industrijske tranzicije i prekogranični igrači su se pojavili, kapitalna energija teče, i kako kućne tvrtke po narudžbi žive pod takvom toplinom? Kako sve više tvrtki želi podijeliti komad torte, kada prilagođavanje postaje sve teže, koliko robnih marki može igrati po mjeri i igrati dugoročno?


Svinje na tuyere možda neće moći letjeti.


Najmanje 10 godina, carinske kuće su bile na putu. Vjerojatno od 2015 do 2016, običaj domova postupno su postali hot spot u industriji. Do 2017. godine dosegla je vrhunac i smatra se vrhom. Ali ne mogu sve svinje letjeti na tuyere.


Na površini, industrija namještaja po narudžbi ima niske prepreke za ulazak, može se prilagoditi za proizvodnju, a stotine tisuća mogu pokrenuti projekte. Stoga su se u godinama prilagođene popularnosti pojavile male nacionalne radionice. No, većina njih u posljednjih nekoliko godina nije postala "svinja na vjetru" zbog nedovoljnih marketinških i operativnih sposobnosti.


Neki su ljudi također rekli da je neke od glavnih paketa cijena teško ostvariti, neto profit industrije je uglavnom između 15% i 18%, u određenoj mjeri, samo 1% do 2% dobiti, i možda neće biti profitabilan. , ,


U isto vrijeme, gigantske marke su također ušle na tržište s velikim zlatom. Godine 2018. Gujia Home kupila je Bilchi i ušla u cijelu kuću. Nakon 315, europske, sofijske i Shangpin domove također su pokrenule tržišnu bitku za Veliku trojku, a tempo širenja nacionalnih kanala se ubrzao. Ali industrija je još uvijek u vrlo fragmentiranom stanju. Prema prošlogodišnjem godišnjem izvješću, ukupni prihod Velike trojke je manji od 20 milijardi, što čini manje od 10% tog tržišta.


Oprema, postrojenja, softver i drugi inputi mogu se riješiti kroz kapital, ali sustav proizvoda tvrtke, tehnički talenti, operacije terminala, sustavi opskrbnog lanca, itd., Je srž koja uistinu određuje razvoj poduzeća. Na primjer, neka mala i srednja poduzeća ne biraju cijelu zemlju, ali duboko kultiviraju regiju ili se usredotočuju na proizvode vrhunske proizvodnje, a mogu živjeti kao patka. Može se reći da pod premisom o nadogradnji vlastitih proizvoda i operativnih sustava, divovi se mogu natjecati za svoje vlastito zemljište u tri točke.


Prilagođavanje koje se ne temelji na potražnji potrošača je "sljedeće"


Mala poduzeća fokusiraju se na opstanak, a velike se tvrtke usredotočuju na razmjere. Od 2017. godine, mnogi brandovi su prilagodili cijelu kuću, ili izrađenu po narudžbi od kuhinje do spavaće sobe, dnevnog boravka ili izravno iz kabineta na pod, razne "+", "velike" koncepte.


Prekogranični brandovi su općenito jaki. Mnogi misle da velika ulaganja, multi-trgovine i trgovine Jianda mogu brzo probiti regionalno tržište. Nije neobično vidjeti 100 trgovina godišnje, tri godine i pet stotina milijuna; ali usluga ne može pratiti. Postoji i nekoliko veza koje se ne mogu dosegnuti.


Na primjer, kada Baidu traži ključnu riječ "pritužbe" vodeće robne marke, postoji više od 2 milijuna rezultata pretraživanja s različitim problemima i problemima potrošača, uključujući dugi proizvodni ciklus, prilagođene proizvode i bez pošiljki. , odgođene narudžbe i tako dalje.


Većina pritužbi klijenata proizlazi iz internog sustava opskrbe proizvodnjom. Iza brzog širenja mora biti snažan sustav. Od širenja glavne djelatnosti do prilagodbe cijele kuće, prilagođavanje postaje sve teže i istodobno je potrebno pratiti cjelokupno upravljanje lancem opskrbe poboljšanjem doma i praćenjem i vrijeme izgradnje.


Od reda narudžbe, dizajn, proizvodnja, logistika, dolazak, instalacijski stroj poslije-prodajnog rada, prilagođene narudžbe zahtijevaju više od desetak procesa, ako samo pružiti proizvode, ali ne može pružiti sustav usluga, pod nije bio položeni Ormari, kreveti i ormari nisu par, tako da će patchwork utjecati samo na ugled glavnog poduzeća.


Za prekograničnih prilagođenih poduzeća postaviti solidne temelje, potrebno je nadograditi momčad korak po korak, tražeći 1 + 1> 2 kategorije ekspanziju, umjesto robne kuće različitih kategorija. Sve prilagodbe koje nisu usredotočene na uslugu za korisnike su "trikovi"!


Takozvana prilagodba, može biti "prilagođena" je ozbiljna stvar


Bilo da šetate u prilagođenom paviljonu ili pregledavate određeno blago, običajnu robnu marku marke na istoku, vrlo je zanimljivo znati skrivate li LOGO proizvoda. I ovogodišnji stil sličan je prošlogodišnjem, a čini se sličnim kao i prije 5 godina. Izvorno, prilagođavanje vizije potrošača u obliku osobnosti i sebe, čini se da je šamar u dizajnu gotovog namještaja.


Tijekom 315 godina, Sina home reporter posjetio i utvrdio da je takozvana cijela kuća prilagodbu, u stvari, na temelju uzorka izložbene dvorane, sekundarni dizajn i re-layout unutarnjeg prostora u skladu s potrebama vlasnika , slično kao cijepanje i sastavljanje modula. Vlasnik može promijeniti boju, veličinu, oblik i izgled namještaja po narudžbi, ali osnove su fiksne. Čak će i prodaja nekih poznatih robnih marki doći u prvi plan da vam kaže da je "prilagodba cijele kuće ponekad samo marketinški alat, a ne svi sposobni za slijetanje".


Dizajn je ključni element. Custom domovi su odavno uronjeni u atmosferu ratova cijena i male dobiti, ali i brzog prometa. Mnoge tvrtke nerado troše ljudske i materijalne resurse na dizajn. Trenutačno sve transparentnije tržište i oštra konkurencija zahtijevaju od tvrtki da zadrže mentalitet dizajna kako bi proizvodili proizvode koji se mogu razlikovati i prepoznati.


U isto vrijeme, prilagođeni dizajn mora biti dizajniran iz životnog prostora, samo promijeniti boju, veličinu i izgled namještaja. Nemoguće je govoriti o takozvanom "prilagođenom", niti može pružiti personalizirani život. I to također krši izvornu namjeru prilagodbe. Kako bi se vodila fleksibilna prilagodba tvornice od potražnje potrošača, a zatim potaknula potrošnja C-strane tvorničkom proizvodnjom, može se formirati zatvorena petlja dizajna, proizvodnje i potražnje. Stavljanjem "prilagođenih" u praksu, takozvana prilagodba više je nego samo marketinški trik.


Nedavno je objavljeno polugodišnje izvješće o popisu tvrtki koje se bave opremanjem kuća, a performanse u prilagođenom području još su uvijek svijetle: u pogledu operativnih prihoda, klavir se povećao za 40,8% u odnosu na prethodnu godinu, povećao se za 25,05%, a kuhinjski ormarić tvrtke Zhibang povećao se za 25,69%. Međutim, u usporedbi s godišnjim prihodima za 2017. godinu, stopa rasta se usporila.


Potražnja potrošača za stanovima po mjeri povećava se, ali industrija je već ušla u fazu žestoke konkurencije. Konceptni marketing, ratovi cijena, itd. Uskoro će biti izvađeni iz prilagođene staze. Ako ne shvatite dizajn i uslugu, prilagodba može biti samo jedna. Koncept, kapital može donijeti trenutni poticaj, ali dobri proizvodi mogu stvarno staviti dvorac u zrak.


Par:Vodič za rustikalni bar i kafić drvena barska stolica i stol Sljedeći:Tapacirane kabine Klasični izdržljivi namještaj za blagovaonice Leisure Booths Sofa