Učiniti što god želiš, kako se kod kuće

- Dec 20, 2018-

Nalazi se u elitnom dijelu grada Taipei, prvi kat i 8 katu kutak prostora Pogledaj rasvjeta, ne smiju biti blokirani od strane susjedne kuće i grubo kuća je osnovni uvjet, aktivistiËkog cementa s čelika kosti, postalo izravno izvor inspiracije za dizajn, sa grubim i pedantan zglobova, i cjelokupnog planiranja dizajna stropa cementa sačuvana u trenutnom stanju s tučnjavom. Prema zgradi uvjetima veliki prozor i scena, koncept života i korištenje je ponovno koncipiran, vizija grad linija horizonta je očuvan i prirodni izvor svjetla je u izobilju u sobi. Javna i privatna polja daju niz nastupa kroz koherentno kretanje.

1136224690272

Kroz originalnih svojstava cementa, boja ukrasa i dekoracija objekta namještaj, dobro elemente klasične grafičke su povezani, povezani su bijeloj pozadini, što je odraz svijesti glavni zid od cementa prašak, i skakanje s druge razine.

1136231090272

Javni prostor namjerno dijeli funkciju kuhinje na dva dijela. Light-hearted Nakajima je integriran u dnevni boravak i blagovaonica u obliku zanimljive trokutasti interaktivnom odnosu. U leđa-napravio rešetka vitrinu, Lego igračke se posebno prikupljaju za dječake; također kao Lego spretan spoj karakteristike kauč, koncept kauč u dnevnom boravku, neformalni i može se postaviti u sjedeći položaj prema dnevnim aktivnostima, u stopama život.

1136242790272

Glavna spavaća soba također ima transparentan prikaz svjetlosti, uglavnom koristeći svezak formirana ormarića ormar odvojiti od kreveta, svoje manje od najboljih metoda može izbjeći opresivne atmosfere prostora, i neka svjetla i sjene elemenata imaju različite Kutovi od promjena.

1136268990272

Dizajner predlaže usvajanje "hotelskog tipa" specifikacija i koristiti "povratnu vrstu" kreće linija za povezivanje. Na bijeloj pozadini, pod povezivanje kupaonici i garderobi posebno odabranih sa ton plave i bijele pločice, a u isto vrijeme, stvara se razlika visina poda. Pretvaranje predstavlja u obliku ravnog crijepa preljev prolaz do komoda, tuš i WC. Pored prozora pogled, kada se ne koristi često namjerno postaviti objekt, namještaj i crni luster se koristi za kraj prikaz obrasca.

1136259090272

Par:Fina dekoracija Tržište građevnih materijala Brand jednako podijeljen Jesenska kvaliteta određuje konkurentnost Sljedeći:2019 Home Industry Outlook: Tehnologija, kanali i usluge postat će temeljna konkurentnost i pokretačka snaga domaće industrije