Da li se vaš prostor izdvaja iz mnoštva?

- Nov 23, 2018-

Feature-Image-1

Zašto velika hrana jednostavno više nije dovoljna.

Sa sedam gostoljubivih tvrtki koje se otvaraju svaki dan na Novom Zelandu, besprijekorna hrana više nije dovoljna da bi se vaše mjesto izdvojilo od gomile.

To je pravo vrijeme da se pobrinete da vaš restoran, kafić ili bar prihvaća najnovije trendove u blagovaonici, kako bi vaš prostor bio mjesto gdje svatko želi ići jesti, piti i sustići obitelj i prijatelje.

Good-home-1

Kako možete učiniti da se vaše mjesto ističe od ostalih?

Kada su kupci sretni, čini se da će se vjerojatno vratiti i na kraju potrošiti više novca na hranu i piće. Ovih dana kupci su nakon nevjerojatnog iskustva kada ručati na vašem mjestu.


Izuzetna usluga - budite korak ispred svojih klijenata, predviđajte njihove potrebe i idite na još jedan korak kako biste stvorili nezaboravan doživljaj obroka.

Tech-savvy

Tehnička pamet - s više od 60% tisućljeća fotografira svoju hranu prije jela. Društveni mediji su jedan od najjednostavnijih načina za utjecanje i povezivanje s klijentima i izgradnju identiteta vašeg branda.

Omogućite besplatni WiFi kako biste potaknuli klijente da objavljuju fotografije i recenzije o svom iskustvu.

Story

Ispričajte svoju priču - namještaj, zajedno sa svim aspektima unutarnjeg uređenja, savršen je način da ispričate svoju priču o robnoj marki i poboljšate korisničko iskustvo.

Istaknite se na prometnoj tržnici odabirom namještaja koji je spreman za personalizaciju bojama i teksturama kako biste stvorili jedinstvene završne obrade.

Par:Kako Počastite stol stolica Sljedeći:Top 100 namještaj Martin serija je lijep život, iz filozofije dizajna