Osamnaest ključnih riječi na domaćem tržištu 2018

- Dec 21, 2018-

Godine 2018., na tržištu koje se stalno mijenja, neke su tvrtke proširile svoje trgovine i prekograničnu suradnju kako bi kontinuirano proširile svoje komercijalne karte; nekim poduzećima nedostajalo je inovacija i bilo ih je teško prilagoditi promjenjivom tržištu te su se onesvijestile u ubrzanom preustroju. 2018 se bliži kraju. U ovom broju izvjestitelj je pregledao i izbrojao domaće tržište 2018. godine.


Izgled trgovine 1 ključne riječi


Nakon stvarnog doma u 2017. godini, broj otvorenih trgovina u cijeloj godini bio je 60, a ukupan broj trgovina dosegao je 222. U 2018. godini nastavljen je tempo otvaranja trgovina. Početkom godine postavila je cilj pridržavanja glavne djelatnosti doma i otvaranja 300 trgovina u 2018. godini. Ne samo u širenju velikih gradova, već i u kući postupno intenzivno intenzivno u četvrtom i petom gradu. ,


Od lipnja 2018. godine, Crvena zvijezda Macalline upravljala je s ukupno 267 trgovačkih centara, pokrivajući 180 gradova u 29 pokrajina, općina i autonomnih regija diljem zemlje. Ukupna radna površina trgovačkog centra je 15.9552 milijuna četvornih metara. U budućnosti ćemo se i dalje usredotočiti na strateški raspored samozaposlenih osoba u središnjim područjima gradova prvog i drugog reda. Osim toga, Red Star Macalline i dalje širi svoje centre za upravljanje u gradovima trećeg reda i drugim gradovima.


Ključne riječi 2 prekogranična suradnja


Godine 2018. tradicionalna kućna industrija i internet počeli su duboku integraciju, a prekogranična suradnja postala je glavna dinamika.


Dana 11. veljače, internetski gigant Alibaba pridružio se brojnim institucijama kako bi uložio 13 milijardi juana u stratešku kuću kućne cirkulacije. Među njima, Ali je uložio 5.453 milijarde juana i držao 15% dionica stvarne kuće.


Dana 27. ožujka, 3D domena platforme za izradu internetskih oblaka završio je 300 milijuna kuna financiranja koje je vodila tvrtka Red Star Macalline. Dana 9. srpnja ove dvije tvrtke ponovno su udružile snage kako bi održale ceremoniju pokretanja 5. inovacijskog tehnološkog lansiranja "Innovation Ji" 2018. i platforme oblaka dizajna Crvene zvijezde u Guangzhouu.


Početkom svibnja u Ningbou je lansirana "Ozbiljna selekcija HOME Experience Zone", koju su uspješno odabrali Orange i Netease. Istodobno, pokrenut je i zajednički paket soft-paketa kako bi se testiralo novo poslovanje vode u kući.


16. lipnja, Jingdong Qumei-Fashion Life Experience dvorana, koju su Jingdong i Qumei Home zajednički stvorili, sletjela je u Peking. 27. rujna otvoren je vodeći dućan Qumei Jingdong, Sjeverni peti prsten.


6. srpnja, globalna globalna hvatač platforme za e-trgovinu i kineska robna marka za opremanje doma "Gujia Home" potpisali su sporazum o strateškoj suradnji u Hangzhouu.


31. listopada, Red Star Macalline i Tencent najavili su uspostavu sveobuhvatnog strateškog partnerstva i objavili svoje prvo ostvarenje suradnje, MP platformu.


Ključna riječ 3 nova trgovina na malo


Na konferenciji Ali Yunqi u listopadu 2016, nakon što je Alibaba Mayun prvi predložio nove maloprodaje u govoru, poduzeća u domaćoj industriji počela su istraživati nove maloprodajne modele. Godine 2018. nova maloprodaja je još uvijek domaća industrija. Tema od.


U travnju ove godine, one-stop komercijalni projekt koji je obitelj zapravo stvorila bila je dom nekretnina koje je MALL otvorio u poslovnoj četvrti Lize. Zapravo, MALL je doživio potpuni izgled glavnih formata potrošača kao što su svježi supermarketi, ugostiteljska kazališta, sport i fitness, dječja zabava, kućna njega i digitalna inteligencija u gotovo 230 trgovina.


15. travnja, Tmall & Peking Sofija je pametna trgovina otvorena u Pekingu na sjeveru Četvrti prsten Nekretnine. Nakon ponovnog instaliranja revidirane verzije, Sofijska trgovina je u potpunosti obnovljena, reinterpretirajući "novu maloprodaju" tehnologijom koju je omogućio Ali i novi hardver.


Nakon trgovine Shanghai C, Shangpin House je u srpnju otvorio drugu trgovinu C u Pekingu, prenoseći “kućni” način života i postao iskustvo života integrirajući “višestruke živote jela, pića, igranja i zabave”. centar.


TATA drvena vrata i Tmall rade zajedno kako bi stvorili stotinu pametnih dućana. U trgovini Tmall Wisdom TATA drvena vrata imaju gotovo 1.000 knjiga, uključujući “Sreća”, Obnova i skladištenje, “Sreća”, “Kućni život”, “Sreća, obrazovanje za roditelje” i “Sreća i duhovni rast”. Potrošači mogu jednostavno uživati u čitanju ili samostalnim kupovinama TATA drvenih vrata. Uz Tmallov "VR Experience Smart Terminal" i druge tehnologije, potrošači mogu doživjeti učinak instalacije u trgovini.


Ključne riječi 4 zaštita okoliša


U 2018. godini nastavljeno je povećanje zaštite okoliša. Tvrtke također posvećuju više pozornosti zaštiti okoliša u vlastitim proizvodnim proizvodima.


1. siječnja 2018. službeno je uveden "Zakon o porezu na zaštitu okoliša", a porez na zaštitu okoliša imao je dubok utjecaj na kućnu industriju.


1. svibnja službeno je uvedena nova nacionalna norma "Unutarnji dekorativni materijali i proizvodi za njenu proizvodnju, granica emisije formaldehida", kao jedini obvezni nacionalni standard za drvene ploče i industriju njihovih proizvoda, za drvne panele i nizvodno Zahtjevi za proizvodnju plošnog namještaja su stroži.


Pokrenut ključna riječ 5


Godine 2018. domaća je industrija nastavila miješati, mnoge su tvrtke ušle na tržište, ali su se borile za podršku i otišle.


15. ožujka 2018. godine Hubei Apple Decoration (Hunan Apple Decoration Wuhan Branch) počeo se žaliti velikom broju vlasnika, odražavajući da je nakon potpisivanja ugovora i prikupljanja novca došlo do kašnjenja u započinjanju posla ili zaustavljanju, te Kvaliteta i kvaliteta poboljšanja doma bila je problematična. Nakon toga, Appleove uređene trgovine u zemlji odjednom "ljudi idu na pod."


U svibnju, brojne trgovine u Chengduu, lančana platforma za dekoraciju “Ne. 1 kućna mreža ”, iznenada zatvorena. Tu su i ukrasi od limuna, volim svoju obitelj, a neki dizajnerski dućani su se pojavili u nekim trgovinama.


Ključna riječ 6 normativni standard


Godine 2018. uveden je ili ažuriran niz industrijskih standarda kako bi se dodatno standardizirala domaća industrija. Prvi kineski standard za ponovnu obradu "Servis unutarnjih zidnih i drvenih obloga i postupci prihvaćanja (T / CNCIA02002-2017)" službeno je uveden 1. siječnja ove godine kako bi se osigurala kvaliteta usluga unutarnjeg zidanja i prerade drva. Zaštita okoliša zadovoljava zahtjeve, a istodobno, na potrošačke predmete kućanstva ne utječe izgradnja i poboljšava se kvaliteta usluge.


Ključna riječ 7


Godine 2018. “pakiranje” je postalo važno područje za poduzeća u domu. Na ovogodišnjem Jianbo sajmu, Shangpinova kućna dostava pokrenula je „novu dekoraciju doma“, a europska stranka pokrenula je „Star House“. Osim cijele kuće po mjeri Europa, Sofija, Shangpin kućna dostava i dobra Lai Ke, postoji više komercijalnih snaga koje ciljaju na “pakiranje” Blue Ocean: postoje tvrtke za nekretnine Country Garden, Evergrande, Vanke, itd., produžujući nizvodno, uključujući obnovu, uređaje za namještaj; postoje internetske platforme koje pokušavaju ostvariti tok; i keramičkih pločica građevinskog materijala, kućanskih aparata tvrtke su počeli raditi cijelu kuću obnove.


Ključne riječi 8 M&A


2018. godine tvrtke za opremanje doma često su se borile u akvizicijama.


Dana 8. siječnja 2018. godine, Meike Home je objavio dvije nedavne akvizicije, to jest, podružnicu u stopostotnom vlasništvu, Meike International Business Trading Co.


Dana 10. siječnja 2018. godine, Gujia Home i NATUZZI (s gotovo 60 godina povijesti, trenutno je najveća tvrtka na popisu namještaja u Italiji).


U večernjim satima 23. travnja, Bunny je objavio da tvrtka namjerava uložiti oko HK $ 418 milijuna (što je ekvivalent 335 milijuna RMB) po cijeni od 1,55 HK po dionici za kupnju drugog najvećeg dioničara Nature Home (02083.HK). Prirodni dom 270 milijuna dionica.

Par:2018 Home Store Nekoliko ključnih riječi Inventar na kraju godine Sljedeći:Vožnje faktori za razvoj kineskog drveta namještaj industrije