Veselite boja, sheme boja kući prostora

- Dec 12, 2018-

Kontrast boje: kontrast boje poput crvene i plave, žute i zelene. U istom prostoru, kontrast boja možete stvoriti utjecaj efekt, što sobi osobnost više jasno, ali nije prikladan za velike površine u isto vrijeme.


Slične boje: boje koje su blizu jedna drugoj su slične boje, i koriste se u istoj sobi i nisu u sukobu jedni s drugima. Kombinirajte ih stvoriti više usklađeni ozračje za dnevni boravak, studija ili spavaća soba. Zbog promjena u dubinu boja i čistoća, učinci različitih slične boje koje se koriste u istoj sobi će biti potpuno drugačiji.


Nema sustava boja: crna, bijela i siva, kombinaciji učinak je očigledan. Međutim, koristeći samo crno i bijelo u sobi će se pojaviti krut i hladan, tako da trebate koristiti prirodnih elemenata kao što su drvo za omekšati ukupni učinak ili koristiti crvene, roze, zelene i druge skakanje boje vratiti izvorni hladno učinak.


Pravilu podudaranja boja


1, prostor boja je obično ne više od tri, bijeli, crni se ne boje.


2, zlata, srebra može da prati bilo koje boje, zlato ne uključuje žuta, srebro ne uključuje siva.


3, najbolji boja odgovarajući kod kuće je plitko zid, zemlju, garnitura duboko.


4, ne koristite tople boje u kuhinji, osim žute sustava.


5. boja stropa mora biti lakši od iste boje kao zid ili na zid. Boja zida je tamno, strop mora biti svjetla. Boje stropa može biti samo bijele ili iste boje kao zid.


6, prostor je zatvoren, morate koristiti istu shemu boja; različitih zatvorenih prostora, možete koristiti različite sheme boja.

rdn_539900de78ea6

Par:Luksuzne kuće moraju imati miran osjećaj, dodir dubine duše Sljedeći:Neka obični dom ne bude običan