Fina dekoracija Tržište građevnih materijala Brand jednako podijeljen Jesenska kvaliteta određuje konkurentnost

- Jan 08, 2019-

Od 2018. godine nastavlja se regulacija i kontrola nekretnina, a cjelokupno tržište ušlo je u stabilno stanje. Tržište finih dekoracija bilo je pod utjecajem politike i imalo je veći rast u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Prema podacima 300+ gradova Avi Cloud (AVC) praćenja podataka velikih nekretnina, u prvoj polovici 2018. bilo je 804 novih projekata obnove u zemlji, što je povećanje od 31,2% u odnosu na isto razdoblje prošle godine; tržišna ljestvica iznosila je 798.000 kompleta, što je povećanje od 49,7%.

Građevinski materijali su još uvijek standard na tržištu finih dekoracija, a podno grijanje se može očekivati u budućnosti.

h640w425-5b7591f933866

Kontinuiranim razvojem vremena i društva kontinuirano se uvodi politika finog ukrašavanja. Nakon 90-ih godina, postupno je krenula u fazu potrošnje. Kako bi se zadovoljile potrebe nove generacije potrošača, različiti dijelovi polja građevinskog materijala postali su osnovna potpora tržištu finih dekoracija. Trenutačno, podaci koje prate građevinski materijali uključuju ormare, kuhinjske sudove, keramičke pločice, drvene podove, lateks boje, unutarnja vrata, utičnice i proizvode za podno grijanje. Prema podacima praćenja sustava Avi Cloud (AVC), u prvoj polovici 2018. godine, osim podnog grijanja, stopa podudarnosti ostalih proizvoda premašila je 95%. Pločice, lateks boje i prekidačke utičnice poželjno su dosegle stopu podudarnosti od 100%. Na podno grijanje utječu čimbenici kao što su regionalne klimatske razlike. Sadašnja stopa raspodjele je samo 20,4%, ali iz istog razdoblja prošle godine također postoji trend rasta. Budući razvojni potencijal ne može se podcijeniti.


2018H1 fino uređenje tržišta građevinskih materijala dijelova razmjera


Koncentracija robnih marki građevinskih materijala je visoka, a domaće i strane robne marke podijeljene su podjednako.


Iz perspektive pratećih brandova, u prvoj polovici 2018. godine domaći i strani brendovi pokazali su situaciju od četiri do šest bodova. Koncentracija robnih marki na tržištu finih dekorativnih građevinskih materijala bila je relativno visoka. Iz perspektive pojedinih dijelova, ponori i lateks boje bili su Moen i Nippon. Vodeći na tržištu, udio u prvoj polovici 2018. godine iznosi gotovo 50%, pokazujući situaciju stranog branda. Tržište keramičkih pločica je domaći brand Marco Polo s udjelom od 25,4%; u udjelu branda u drvenim podovima, ikona 22,4% udjela je na prvom mjestu; tržište unutarnjih vrata je najveći udio domaćih robnih marki u modernim kućama, dosegnuvši 20,0%; vodeća marka prekidača je Siemens, s odgovarajućim udjelom od 32,5%; među brendovima podnog grijanja, Weineng ima udio od 33,4%. Više od ostalih marki. Iako je udio domaćih i stranih brendova činio gotovo polovicu ukupnog tržišta građevinskih materijala, povećan je udio domaćih marki. Od 53,5% u 2016. na 57,2% u prvoj polovici 2018. godine, udio se povećao za 3,7 postotnih bodova.


2016-2018H1 fino ukras građevinskog materijala tržišta po trendu priroda branda


Fina dekoracija nekretnina postala je trend vremena, a tržište je postupno sazrijevalo. Različiti lokaliteti također su uveli odgovarajuće fino uređenje i regulativu, a industrija je ušla u fazu stalnog razvoja. U trenutnoj socijalnoj situaciji u kojoj je svijest potrošača izuzetno poboljšana, svi su se počeli fokusirati na zaštitu okoliša, zdravlje i sigurnost. Stoga je kvaliteta građevinskog materijala postala najzabrinutija tema za potrošače i vladu. Na faktor sigurnosti svojih proizvoda neizbježno izravno utječe. Stoga, na tržištu finih ukrasnih građevnih materijala, kvaliteta će biti važan čimbenik koji utječe na konkurentnost marki i poduzeća.


Par:Prilagođeno, inteligentno, samostalno, kućna industrija, ova tri mjesta još uvijek su otvorena Sljedeći:Učiniti što god želiš, kako se kod kuće