Od količine za pametne promjene, 2019 pametne kuće džungli zakona

- Jan 08, 2019-

Tradicionalna industrijska giganta Bosch unijeli pametnu bravu na kraju godine i tretira kao strateški poslovni. Također smo vidjeli da tvrtki kao što su Hikvision, Huawei i Lenovo počeli zauzimati platforma na razini proizvoda. Također smo vidjeli da su kvazi-jednorozi grafiti, BroadLink i Oribo što valovi. Konačno, veteran električni div Hongyan je također okrenuo svoj poslovni fokus pametne kuće, stvaranje cijelu kuću smart sustav s pametne ploče kao svojoj jezgri.

h550w330-5c33385388eec

Glavni grad je jak i odbor pomaže

Pametne kuće u 2018 je još uvijek u osnovi kvantitativnih promjena u tradicionalnim industrijama kao što su dom, građevinski materijal i rasvjeta. Iako ne postoji manjak kapitala, promocija cijelu industriju obim temelji se uglavnom na tradicionalni divovi. Vjerujemo da u 2019, pametne kuće industriji će imati veliku količinu kapitala za ulazak, industrija je kroz fisija, povećala broj startupima, i polja i modeli su dodatno podijeljeni. Ovo je iz perspektive VC.

S druge strane, kvazi-jednorog tvrtka, koja je rođena u 2017. i 2018, izazvat će prvu prekretnicu u 2019. Nakon snimanja novac, trenutak za testiranje svog novca i daljnjeg financiranja. Za tvrtke sa više povijesti, PE tržište će zagrijati zbog vruće tržište VC tržištu. Na kraju, više smart home koncept dionice će se pojaviti.

Sa reformom ove godine znanost i tehnologija zajednica, pametne kuće će postati jedan od najpopularnijih investicijske ciljeve kao kombinacija hardvera, AI, velikih podataka, novih maloprodajnih i drugih komercijalnih područja. Istovremeno, pojavit će se mjehurić trend u industriji.

Poboljšanje sustava koncept, duboke inteligencije porast

Treba reći da pametne kuće u 2018 je još uvijek tržište za jednog proizvoda. Iako inteligentni sustav je također vrlo popularan, osnovna situacija je "unutarnje topline i hladno." Naprotiv, pametna zvučnici, pametan brave, pametne kamere, pametan utičnice, pametan čistača, pametne rasvjete i druge stavke izbio.

Posebno pametan brave: prema mjerodavna istraživanja, do 2018, broj pametne zaključavanja je premašila 3 000, a broj tvornica premašio 1000. Godišnji pošiljke će dvostruko da od 2017, premašivši 13 milijuna kompleta. Ukupan iznos nije u fokusu, a stopa rasta je ključ. 2019, je neizmjernu za pametne brave.

No, vjerujemo da stavke poput pametnih brave će se povećati u volumenu kvalitativne promjene u 2019 kako volumen prodaje raste eksponencijalno. Točnije, to je "pametan promjena." Kako bi se postigla "pametna promjena", pametan brave ne može odbaciti sustav pojmova. Samo mimo sastavljanje u cjelinu u sustav, pametan brave može pretvoriti jednostavan ulaz vrata automatizacija pravi pametan dom.

Pametan brave su samo slučaj. Većina trenutne pametni proizvodi su još uvijek na razini kućne automatizacije. Takozvani AI i velikih podataka još nije implantiran ili djelovanje. Ono što nam treba nije pametan bravu, ali sustav koji vidi vlasnik automatsko otvaranje vrata bez kontakta, kratak vremenski razmak podešavanje unutarnja rasvjeta, temperatura i glazbu u personalizirani način.

Kada ima dovoljno pametnih uređaja u korisnikovu domu, sustav će biti nužnost. Ali problem sada je da postoje mnogi problemi s inteligentni sustav sastoji se od otvorenom jedan proizvod DIY. Najočitiji od tih je "pojedinih politika" kontrolnoj platformi: Apple ima Homekit, Samsung je Samsung Zhijia, Xiaomi ima Mijia, Alibaba ima mnogo Aliyun, Huawei je HiLink, Haier je U +, Midea je M-Smart, Gree je Gree-Smart...

U stvari, čak i ako svi pametni proizvodi u korisnikovu domu za određenu platformu, to je još uvijek vrsta svjetlo inteligencije. 2019, vjerujemo da istina prilagođene dubina inteligencije će popularizirao. Čim korisnik svijest o pametnim kućama je zreliji, svjetlo inteligencije više ne mogu zadovoljiti njihove potrebe. Drugo, industriji podjela inteligentnih sustava je detaljniji i rješenja su zreliji. Treće, softvera, integratora i proizvođača implementacije. Model kuće ulijeva koncept duboke inteligencije.

Offline kanala ojačao, nova maloprodajna epidemije

Još jedan trend je offline kanala pametne kuće industriji će postati još važnije u 2019. Iz intervjua sa više pametan dom kompanija, zaključili smo da najviše pametna kuće brandovi su ubrzava izgradnju offline kanala. Drugo tumačenje ovog trenda je da kraj B orijentacije počinje na C-kraju orijentacije.

Ako pametne kuće stvarno želite nadograditi na nacionalne potrošnje, ide C stranu je krajnji cilj. Kraj B je samo pri slijetanju. To je u suštini industrije suradnje: možete instalirati pametne kuće za mene, i bolje može naplatiti svoje mušterije. Samo na C-kraju je široko popularan i pametne kuće može postati glavna struja potrošnje.

Stoga, možemo predvidjeti da u 2019, C-kraj tržište mora izbiti u određenoj mjeri. Ako na C-kraju izbiti, milijarde dolara pametan dom tržištu i kapacitet proizvodnje će ne biti udario. Samo oslanjajući se na b-strani naloge kao što su rastući sektor nekretnina, pametne kuće mogu nositi velik iznos. Osim toga, B-kraj orijentirana tržištu, diferencijacije proizvoda nije očito. Samo pritiskom na C-kraju tržište možemo brzo pobijediti jačega, ubrzati industrije rekonstrukciju i uistinu poboljšati naše tehničke snage i proizvoda.

2019, pametne kućne poduzeća će povećati izgradnju offline kanala, osobito pametan sustav dobavljača. Drugo, novi maloprodajni koncept će biti još više kažnjen, pametni dnevni dvoranu će cvjetati posvuda i broj prodavaonica u trgovini će dodatno povećati. Kanal dilera u tradicionalni posao u raznim mjestima će dodatno produbiti svoje razumijevanje pametne kuće. Čak i može se reći da zemlja bitka za pametne kuće kanal offline je ključni događaj čvor u 2019. 2018 je završnoj fazi evolucije pametne kuće od 0 do 1, a 2019 bit će proširenje period od 1 do 100.

U ovoj fazi, ako potpuno gubi svoj online kanal, to će izravno lice katastrofa.


Par:Doma E-trgovine Smart tehnologija završili milijuni anđela krug financiranja Sljedeći:Nova godina home business je još više tužan? Tržište nekretnina donosi dobru toplinu