Divovi su ušli u polje. Mnoge kuće ima veliki potencijal.

- Jan 09, 2019-

Xiaomi ekološki lanac poduzeća Yunmi tehnologija službeno naveden na burzi NASDAQ na 25 Lokalno vrijeme, postaje "prvi dio Internet stvari." U posljednjih nekoliko godina, sa razvojem tehnologije kao što su pohrana i umjetne inteligencije, Internet stvari home industrija je uvela u nove razvojne mogućnosti.

h550w343-5c34709bf1173

International Data Corporation prijavljen da Internet stvari domaćem tržištu u 2022 će premašiti 200 milijardi američkih dolara, a potencijal rasta je znatan. Inozemne Internet preko granice divovi, komunikacija, kućanski uređaj tvrtke i vertikalne start-up unijeli na tržištu, da iskoriste tržišne pozicije sa najprije pokretač prednost.

Mnoge kuće područje ima veliki potencijal


Mnoge kuće je jednostavno potpuni smart home život rješenje. Korisnici mogu imati kontrolirati pametnih uređaja u domu kroz inteligentan čvorištima međusobnu povezanost i interoperabilnost različitih pametnih uređaja i aparata u kući sceni.


Popis Yunmi tehnologija je tvrtka koja dizajnira i razvija kuće širom interneta kućanskih aparata. Svoje proizvode pokriti većinu kućanskih aparata kategorija, i izgrađene mnoge kuće ekosustava "multi-scenario-driven hardverski proizvod matrica + terminalski priključak".


Prema nedavnom izvješću iz međunarodnih podataka Corporation (IDC), pametne kuće je jedan od najperspektivnijih tržišnih segmenata za Internet stvari scenarij potrošača. Razvoj industrije ekologija će imati široki potražnje izglede. Očekuje se da će Internet stvari biti u 2022. Domaćem tržištu će se proširiti na oko 277 milijardi dolara.


Divovi su ušli


Suočeni s tržišta sa dobrim izgledima za rast, Internet granični divovi, tradicionalnih komunikacija, kućanski uređaj tvrtke i vertikalne startupima su okrenuo pozornost industriji Internet stvari kući.


Apple je izdao HomeKit, kući platforma za Internet stvari u 2014. Na Apple Developers Conference u 2016, neki home graditelji najavio da su podržali HomeKit. Sa HomeKit, korisnik može kontrolirati pametni kućni uređaji kroz Appleov inteligentnoj pomoćnik Siri i možete konfigurirati različite postavke za različite scenarije, čime automatski podešava osvjetljenje, glazba, TV reprodukcije, itd. Mobilne aparate kao što su iPhone Siri je naravno postati Internet stvari. "Univerzalni daljinski upravljač" u domovini.


U posljednjih nekoliko godina, Amazon je također ubrzano izgled Internet stvari kod kuće, ne samo ispaljen Echo i druge pametne kuće hardverskih proizvoda, ali također pokušava povećati stopa penetracije u svojoj inteligentnoj pomoćnik Alexa i zaplijenila slijetanje mjesto Internet stvari kod kuće.


U 2014, Google kupio gnijezdo, smart home oprema proizvođača, za 3,2 milijarde dolara širiti svoje poslovanje u polje za pametne kuće. U 2016., je pokrenula GoogleHome pametan govornik koji može biti izraziti mnijenje-aktivirati kroz glas asistenata, i unijeli više i više obitelji. . U skladu sa trend istaknuo u McKinsey izvješće - unapređenje izraziti mnijenje ugovor tehnologija i razvoja umjetne inteligencije, inteligentnoj asistenti sve više postaje "centar" Internet stvari kod kuće.


Samsung, tradicionalni kućanski aparat i komunikacijske opreme div, nije nadmašio. To je pokrenula "Sam-ovi Zhijia" sustava. Uz pružanje vlastiti brand TV i klima uređaja, također ima opsežan pristup mnogo home proizvodi zajednički prilagođene i ekoloških partnera.


Par:Banquet Catering Booth i stolni set Sljedeći:Vodič za retro nostalgičan restoran namještaj stol i kabine za sjedenje