Zlatna pravila za izgled kafića

- Nov 27, 2018-

Cafe-layout-header

Vaš raspored može odrediti koliko učinkovito vaši zaposlenici rade, kao i kako se vaši klijenti osjećaju ugodno.

Kada je u pitanju dizajn kafića, dobar namještaj će vam pružiti pravedan način, ali dobro osmišljen raspored može značiti velike koristi za vašu donju granicu. Ključna razmatranja su procjena stvari iz perspektive kupca i osoblja.

Protok kupca

· Stavite svoju kapu za igru uloga i prošetajte se kroz različite profile kupaca. Razmotrite stvari poput -

· Je li očito gdje želite da vaši klijenti idu, postoji li jasan put do brojača usluga, ili u prostor za čekanje ako sjedite s klijentima?

· Gdje čekate da se ne biste osjećali usput? Zidni pultovi i stolice odličan su način za smještaj ovih kraćih gostiju.

· Kada se pojave hitne sate, hoće li klijenti čekati na čekanju za sjedenje i spriječiti vaše osoblje da se kreće okolo? Pripremite se za najbolje i najprometnije vrijeme kada planirate svoj raspored.

Cafe-layout-content

Učinkovitost zaposlenika

· Pokušajte logično dodijeliti prostor na temelju zadataka i tijeka rada, osiguravajući da vaš barista može sustavno raditi u dodijeljenom prostoru. Promatrajte tok cijelim putem od unutarnjih roba, preko kuhinje, usluge, do kupca i natrag.

· Omogućite dovoljno prostora u rasporedu namještaja kako bi se osoblje kretalo u prometnoj i punoj trgovini. To je fini balans između maksimiziranja prostora i osiguravanja glatkih ruta za sve postaje.

zone

· Stvorite različite zone za različita ponašanja kupaca. Café Leaners može potaknuti brži promet, a lučke zone u kafićima mogu potaknuti one koji se zadržavaju duže vrijeme. Koji je vaš ciljani klijent i kako raspored zona može potaknuti i zadržati širi raspon korisnika.

Vaš raspored može odrediti koliko učinkovito vaši zaposlenici rade, kao i kako se vaši klijenti osjećaju ugodno.


Par:Nova tema za kućne tvrtke: Upravljajte svojim lancem opskrbe Sljedeći:Napravite smislene demokratske projekte