Zelena Smart aparati dobivaju zamah, potrošačka potražnja četvrtog i šestog razreda je ogromna

- Feb 16, 2019-

"Kupnja nove subvencije" povećati prodaju high-end smart aparati


Siječanj 29, Nacionalni razvoj i Komisije za reformu i drugih 10 odjela zajedno borio 24 nove politike za poticanje potrošnje. Među njima, predloženo je da "uvjetno mjesta mogu pružiti odgovarajuće subvencije potrošačima prodaju starih kućanskih aparata i kupnju novih kućanskih aparata i promicati prodaju nove proizvode visoke kvalitete". Smatra se od strane industrije da novu rundu "nabavku nove subvencije" ili "staro za novo subvencija", koji se zove "Spring Festival poklon paket" dobiveni kućanski aparat tržište.


Na Veljača 1st, Beijing je pokrenula novi krug štednje energije i smanjenja emisija promocija politike za tri godine, a kvalificirani osiguravanjem 15 vrsta ušteda energije i smanjenje emisije proizvodi poput televizora, hladnjaci, perilice, klima uređaja i grijača vode. Jedan komad subvencija do 800 yuana. Iz povratnih Beijing aparat trgovinama, politike subvencija ušteda energije je nadaleko poznat, a svoju ulogu u jačanju povjerenja potrošača i jačanje tržišta prodaje je postalo sve jasno.


Wang Haichao, zamjenik direktora Suning Tesco Ciyun hram most trgovina, rekao je da tijekom proljetni Festival ove godine, broj kupaca koji su došli u dućan svaki dan je više od 100, a većina njih su kupovali zelena i pametna kućanskih aparata. Prodaja 4K smart TV, zrakom hlađenim suhom hladnjak, pranje i sušenje rublja, pametan brava, inteligentni električni stalak za sušenje i ostalih proizvoda su bolje. Vođeni čimbenika kao što su popularni popularnost i nadogradnjama struktura, prodaje ovaj proljetni Festival odmor store povećana za oko 5% do 10% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.


High-End, pametni kućni uređaji također su više popularan među potrošačima u Gome. Prema povratnih Gome's big podataka, tijekom proljetni Festival, sredinom na povisok-kraj proizvodi činili više od 63% ukupne kategoriji hladnjaka; više vrata, Splita i troje vrata high-end proizvoda također značajno povećala, kao što su Casa Di, Samsung, Siemens i druge marke. To račune za više od 90% prodaje proizvoda. S čežnja za potražnju potrošača za zdrav život, zdrava zrakom hlađenih suhom hladnjak je postao prvi izbor za potrošače. Top 20 modela proljetni Festival hladnjak kategorija su sve zrakom hlađenih i suhom proizvodi. U smislu perilice, pulsator perilice i bubnja perilice su još uvijek prvi izbor za potrošače da kupuju, zauzima 72% u kategoriji stroja za pranje rublja. U TV u boji, rast velikog ekrana i pametan i zakrivljeni OLED TV 55吋 i iznad je najveća, do više od 226% na godinu.


Jingdong proljetni Festival potrošnje podataka je zadovoljavajuće. Jasno je da prodaja tijekom Jingdong proljetni Festival povećan za 42.74% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Među njima, prodaje rangiran Top5 kategorije: mobilne komunikacije, računalo ured, kućanski aparati, odjeća cipele i namještaj.


Sve više i više potrošača se željela izabrati pametnih kućanskih aparata koji su zgodan i jednostavan za korištenje. To je također dala poticaj onima u industriji koji je jednom mislio da rast tržišta kućanski uređaj je naišao uskih grla. Inteligentne nadogradnje donio novi rast bodova. Možda ona će također pomoći industriji cijeli aparat doma da bih započeo novu rundu razvoj.


Potrošačka potražnja u četvrti i šesti red tržištima skočile


Jingdong podataka pokazuje da je tijekom proljetni Festival, potrošnja od niske razine gradova pokazao snažan rast sa četiri sloja i 6-red gradova imaju najveći rast potrošnje i prodaje povećava za više od 60% na godinu.


"Podataka Suning prodavati oblak pokazuje da potrošnja potražnje kućanskih aparata na tržištu pod-županije ima soared." Liu Huaili, zamjenik generalnog direktora Suning prodavati Cloud platforme, rekao je da podaci u maloprodaji oblak u siječnju pokazali su da Ukupna prodaja boja TV proizvoda povećan za 51,5%, uključujući i 80 inča. A iznad boje TV rast 91.87%. Od siječnja, prodaje električne četkice za zube povećana 287.5% iz prethodnog mjeseca, koja odgovara 707.5% povećanje prodaje od četkica za zube. Rast prodaje pametnih satova i pametna narukvica je vrlo značajan. "Pametan" je postala izbor za ruralno stanovništvo u gradu.


U tom smislu, relevantne industrije insidera analiziraju to, s jedne strane, mladi ljudi koji se trude u gradu povratak doma za novu godinu, učinkovito vožnje potrošnja snage svog rodnog grada; s druge strane, tone e-trgovine kanala omogućuje više ruralnih korisnika provesti praznike. Razdoblju, možete uživati u praktičnosti e-trgovine bilo kada, bilo gdje. U usporedbi s gradovima prve i druge kategorije, imaju tendenciju kućanski aparati biti zasićene, a potrošači na tržištu ruralne kućanski aparat su više svjesni potrebe za velikih i malih kućanskih aparata. Također se uzimaju zdravo za gotovo. U isto vrijeme, kućanskih aparata su kreće prema energetski, tehnološke i inteligentan proizvod prodaje, što je benigna performanse za tržište kompletnog ruralnog uređaja.


Par:Cafe Bench Nordic Desert House Drveni stol i kauč Sljedeći:Restoran Banquette sažeto stol i kožne sjedeće garniture