Guangdong's Home Appliance industrije ubrzava prema inteligenciji

- Dec 24, 2018-

U proteklih 40 godina reforme i otvaranja, kineski kućanski električni uređaji doživjeli su brze promjene od nule, od manjka do popularizacije, od domaćeg do inozemnog. U prva tri tromjesečja 2018. godine, četiri glavna kineska kućanstva proizvela su gotovo najveći svjetski proizvod. Proizvodnja TV-a u boji u prva tri tromjesečja iznosila je 141.835 milijuna jedinica, klimatizacija je iznosila 1.601.140 jedinica, snaga perilice bila je 51.471 milijuna jedinica, a proizvodnja hladnjaka bila je 60.167 milijuna jedinica.


Kao granica reforme i otvaranja, Guangdong je odigrao važnu ulogu u povijesti razvoja kineskog kućanskog aparata. Samo u devedesetima, na području grada Ronggui, Shunde, provincije Guangdong, koja je imala samo 80 četvornih kilometara, rođeni su Galanz, Rongsheng, Kelon, Wanjiale, Midea itd. Broj Guangdong kućanskih aparata marki, Rong Gui je na taj način postao poznati kućanski aparat grad. "Većina" četiri velika komada "kućanskih aparata koje su kupili ljudi u cijeloj zemlji proizvode se ovdje", rekao je Zhu Zhongwen, gradonačelnik grada Shunde Ronggui.


Trenutačno, proizvodnja Guangdongovih kućanskih aparata postala je važan stup gospodarstva Guangdonga. Čak i ako je globalna, izlazna vrijednost industrije kućanskih aparata Guangdong također može iznositi polovicu ukupnog iznosa. Nakon 40 godina turbulencija, u ovoj visoravni, koju predvode Gree i Midea, Guangdong industrija kućanskih aparata ulazi u inteligentnu eru.

Prvi proboj neovisne proizvodnje


Na početku reforme i otvaranja, otvaranjem zemlje, ulaskom raznih stranih kultura, kineski potrošači počeli su razumjeti i osjetiti veliku privlačnost kućanskih aparata, ali zbog zaostalosti industrije za proizvodnju kućanskih aparata i nedostatka uvozni kanali, kućanski aparati su vrlo oskudni. ,


U to vrijeme, potrošači također trebaju platiti za kupnju kućanskih aparata, cijela industrija kućanskih aparata je u nedostatku, kako bi kupili kućanski aparat, potrošači moraju stisnuti svoje glave. Upravo je u ovom kontekstu ova zemlja u Guangdongu proizvela mnoge tvrtke za kućne aparate, a one su postale hranitelji rakova.

Industrijska aglomeracija


Brz razvoj industrije kućanskih aparata izravno je doveo do pojačane tržišne konkurencije. Nakon okrutnog rata u kasnom 20. stoljeću, veliki broj poduzeća s upravljanjem unatrag i malim razmjerima propao je. Ostala poduzeća su te progonila, proširila ljestvicu, zgrabila tržište i rodila se. Skupina divova kućanskih aparata.

Stalno se kreće prema novom čvoru "inteligencije"


"Mi smatramo Gree mobilnim telefonom kao ulaz u pametnu kuću. Radujemo se budućnosti. Mobilni telefon se koristi sam od sebe i može kontrolirati cijeli skup proizvoda za kućanstvo." Dong Mingzhu je to objasnio zbog toga što je Gree razmišljao o mobilnim telefonima.


Danas se proizvodi tvrtke Gree više ne ograničavaju na klima uređaje. Osim klima uređaja, Gree perilice, hladnjaci, riže kuhala, mobiteli i drugi proizvodi su "letjeli u" tisuće kućanstava. Za budućnost, Dong Mingzhu ima svoju viziju: očekuje se da će svi kućni proizvodi koji se odnose na kućne aparate biti u potpunosti pokriveni. Kada su dobro integrirani, ti se proizvodi mogu bolje integrirati i kontrolirati te bolje komunicirati s korisnicima kako bi se prilagodili trenutnom poboljšanju kvalitete potrošača i potrazi za zdravim zelenim životom.


Par:Kanala, ulaza, promet, tri glavni fokus cijelu kuću prilagodbe 2019 Sljedeći:Analiza industrije pametne kuće u 2018: Plavo more nije pun, svjetionik stoji