Naslovnica cirkulaciju div izgleda ekspanzija brzina

- Jan 16, 2019-

Ubrzani lanac razvoj doma cirkulaciju poduzeća


6 januara održan je dom 2019 novogodišnji prijem. Wang Linpeng, predsjednik Peking nekretnine ulaganja Holding Group Co, Ltd, objavio set figura i objaviti plan otvaranja za 2019. "2018, u kući je bilo 80 podružnica, a broj trgovina otvorena je do 303. Tržište prodaje premašila 75 bilijuna juana, na godinu povećanje od 23%. 2019, dom će nastojati postići tržišta prodaje od 85 milijardi yuana. Broj trgovina otvorena je premašila 400, postati presedan i model za novi maloprodajna kineskog Naslovna opremanje industrije."


Wang Ning, predsjednik Peking Juran kući opremanje nove maloprodajna lanca Group Co, Ltd koja uvodi u 2018, u kući je bilo 80 podružnica i ukupan broj trgovina otvorena je do 303. Na 30 prosinac 2018, dom tvrtka otvorila 7 trgovine, među kojima Zhengzhou Ou Kailong sjeverne Longhu priče je 300 otvaranje trgovina Real Home. Prošle godine bilo je 166 nedavno potpisan trgovinama, a 531 trgovinama potpisano je ukupno. 2018, postalo je godina sa najvećim brojem mjesta i ugovorenih trgovinama u povijesti obitelji.


Osvrnuvši se na proces razvoja stvarni doma, u posljednje dvije godine, doista je unio brzom brzinom otvaranja. Od osnivanja 1999-2014, obitelj je narasla iz trgovine u Pekingu na 100 trgovačkih lanaca diljem zemlje u 15 godina. 2017, dom je dovršen u 200 trgovina. 2018, trebalo 300 godina 300. Izgled trgovine. Na brzinu otvaranja trgovine, stalno stvaramo najbolje rezultate.


Konkurencija u industriji kući Naklada je počela zagrijavati. Još jedan veliki div, crvena zvijezda Macalline, je stalno osvježavajuće. Prema najava objavio crvena zvijezda Macalline Home Group Co, Ltd na 3 siječnja, od 31. prosinca 2018, crvena zvijezda Macalline djeluje 80 samo-upravljane trgovačkim centrima i 228 naručio trgovačkim centrima. Poslovni način odobrio otvaranje 22 franšize kući građevinskih materijala projekata, uključujući ukupno 359 dom izgradnja materijala trgovinama / industrijske ulice. U ranim 2017, crvena zvijezda Macalline 2017 godišnji izvještaj pokazao da su 256 nacionalnim centrima. Iako je stopa rasta je malo slabije, ukupni broj je još bolji.


To je predvidivi da konkurencija doma cirkulaciju poduzeća će postati sve žestoke. Dom zapravo ubrzava lanac izgleda od prve razine gradova u četvrti i peti red gradove. Wang Linpeng je rekao da u 2019, on će nastojati otvoriti više od 100 novih trgovina. Do kraja godine broj trgovina će premašiti 400, i lanac cilj otvaranja 600 dućana u sljedećih 3-5 godina i otvaranje 1200 dućana u 8-10 godina će postati samo domaće kuće. U industriji prvi brand je također usmjerena na "poznatih brandova u području potrošača cirkulaciju".


Paralelni razvoj više poslovnica


Osim sektoru doma, poslovni izgled doma distribuciju kompanija se također širi. S jedne strane, oslanjajući se na protok prednost home trgovinama, privlačenje više formata i eksperimentiranje s preko granice integracije; s druge strane, kao tvornica i brand u industriji kući i dilera "veliki majstori" kući cirkulaciju poduzeća imaju više makronaredbi razumijevanja industrije, zajedno s prednosti u glavnom gradu, to je lakše napraviti veliki utjecaj u tavi-dom industrija.


Se stvarni dom kao primjer. 2018, prekogranična integracija postala glavna tema fizički posao. Dom dom je na temelju Peking pravi dom iskustvo MALL (Lize Shop), Guangzhou Tianhe trgovina i Hubei Huanggang Luotian trgovina. Supermarketi, ugostiteljski linije, dječje obrazovanje i obuku, smještaj materijalom, sportski zdravlje, izvorne umjetnosti, vjenčanja i drugih načina života, od "male kuće" do "velike kuće, velika potrošnja i život mall" transformacija i modernizacija; Industrijske eko-lanac odsječak ugostio dva Naslovna opremanje izložbe, naglašavajući "pametan oblak staništa", "prilagodbe" i njemački crvena točka priznanja. u financijskom sektoru industrije lanac financijske platforma je izdala kredite od gotovo 2 milijarde juana u 2018. Osim toga, Kina Home kapital fonda, koji je zajednički pokrenula 3 milijarde juana s industriji brandovi, je također izvršio osnivanje i rani prikupljanje sredstava; u sektoru logistike, Tianjin Baodi pametne logistike parka je zakazano za početak gradnje ranije ove godine i u drugoj polovici godine. Pametna logistika Park će također zemlje ove godine; u sektoru komercijalnih nekretnina, prva vertikalna šuma grada kompleks u 2018 će biti smješten u Huanggang, Hubei. Lin Changchun "zapravo-svijet" urbani kompleks projekt otvoriti hit. U isto vrijeme, projekti u Chongqing, Wuhan, Urumqi, Nanning, Sanya i drugim gradovima će sletjeti u 2019.


Crvena zvijezda Macalline također je pozicioniran kao "super integriranim service provider" u industriji kući, a njegov cilj nije ograničen na kući hipermarketa. Pored proširenja offline trgovinama, crvena zvijezda Macalline često je dodao više koda u prilagođenih Naslovnica, pametne kuće i umjetne inteligencije u posljednje dvije godine. U industrijama osim pan-kuće, također je uložio u inovativna poduzeća iz područja sporta i prijevoz.


Par:Booth u restoranu suvremeni kafić stol i kabine kauč Sljedeći:Vodič za komercijalne blagovaona stol kauč