Doma E-trgovine Smart tehnologija završili milijuni anđela krug financiranja

- Jan 04, 2019-

Pratiti potrošnju nadogradnje i pokretanje nove maloprodaje

Zhishen tehnologija osnivački tim je snažno izražavanje gena. Osnivač Shao Shibin je bio pomoćnik predsjednika kompanije i direktor O2O poslovne jedinice. 2014., osnovao O2O iskustvo dvorana po prvi put. Tvrtke za upravljanje tim ima dvije bivše operacije direktori i marke direktora Tmall je glavu priče, kao i tehnički direktor koji je doživjela razvoj UF softvera. Kada takav tim istraživao relativno tradicionalne industrije Naslovna opremanje, Shao Shibin usmjerena na proces konstrukcije, osiguravajući informacije kontrolu od istraživanje i razvoj, proizvodnju i rad za prodaju i nakon prodaje.

h600w400-5c2d744abbe6b

Od prošle godine, lanac opskrbe postaje topla riječ u industriji kući. Više poduzetnika ulazi u ovu pjesmu, i Shao Shibin je pogledala B2B i opskrbnog lanca. On se oslanja na vlastite e-trgovine i nova trgovina za mnogo godina. Razumijevanje strateških fokus Zhiran tehnologija je postavljen novi prodavati kvalitetne kuće.

Sadržaj je kralj, u kući e-trgovine 3.0 doba dolazi

Shao Shibin vjeruje da rasta doma e-trgovine mogu se podijeliti u tri faze:

1.0 doba od 2009 do 2012 na temelju proizvoda + operacija. U ovoj fazi, platforma promet je u razdoblju izbijanja. Dobar proizvod i jak operativnih sposobnosti su ključ uspjeha doma e-trgovine. U ovoj fazi, grupe e-trgovine marki predstavljaju Lin drvne industrije porasla je brzo.

2.0 era 2012-2016 je na temelju prometa. U ovoj fazi, platforma promet je u razdoblju od stabilnog rasta, kvalitetno kuci kao glavni fokus, naglašavajući online vizualnih efekata i proizvod tonalitet. U ovoj fazi, postignuti broj novi dom brandova zastupljena Fan Art.

U doba 3.0 nakon 2017, sadržaj marketing je glavno uporište. U ovoj fazi, platforma promet dividende razdoblje je na, on-line kuće su okrenuti veliki preustroj i uloga sadržaj marketinga u poslovanje postaje sve više i više važno. U isto vrijeme, Tmall i druge e-commerce platforme će dati online i offline pristup. Više podrške za glavu kuće Marka.

U Shao Shibin pogled, dolazak kući E-trgovine 3.0 će biti prilika za poduzeća poput Zhicai tehnologije postići brzi rast i može zadnji prozor Brzi proboj kući e-trgovine. Rekao je da tehnologija nije samo doma e-commerce kompanija, ali e-trgovina je početna točka kako bi se osiguralo bolje učinkovitosti. Dalje, Zhicai tehnologija će učiniti dodatne napore u optimizaciji protoka, efikasnost, informationization, proizvoda, opskrbe lanac procesa, marke potrošača dodir, proizvod snagu poboljšanje, itd u industriji i u nove maloprodajne kuće. Mislim da više na cesti. Shao Shibin otkrila da je od Studeni 2018, tvrtke mjesečni GMV 10 mil. Prema trenutni model Zhishang tehnologija očekuje se postići 200 milijuna prihoda sljedeće godine.


Par:Za visoku i praktičnu tkaninu Kauč, Ja sam izabrao cijeli Grad Namještaj. Sljedeći:Od količine za pametne promjene, 2019 pametne kuće džungli zakona