Kako Custom Home Tvrtke Embrace New Retail?

- Jan 23, 2019-

U posljednjih nekoliko godina, zvuk novih maloprodaja je čuo, novi dom maloprodaja, nove maloprodaje e-trgovine, bespilotne maloprodaje ... Za običaj domaće industrije, nova maloprodaja nije čudna riječ, a priroda maloprodaje neće promijeniti. Kako tvrtke shvaćaju nove trendove?

h550w335-5b6172b2d4b13

Budući da je Ali predložio pojam "nove maloprodaje", u konceptu novog maloprodaje, različiti žanrovi i doktrine puni su uzbuđenja i uzbuđenja. Jingdongova neograničena maloprodaja, Tencentova pametna trgovina, NetEaseova "nova potrošnja" itd. Pojavljuju se jedna za drugom. Novi pojam nije problem za prodavače građevinskih materijala koji su navikli raditi stvari. "Nova maloprodaja" može biti samo novi izraz koji se čini neupućen.

Postoji li nova i stara trgovina na malo?

Kakvo je značenje nove maloprodaje za industriju građevinskog materijala i opremanja doma i za prilagođene domove?

Custom home dilera općenito su zabrinuti, trenutno postoje dva ključna pitanja koja se moraju riješiti: Prvo, doba sve više fragmentiranih kupaca, kako dobiti promet? Drugo, novac je promoviran, kupci su došli, kako postizanje visokih pretvorbi (stope pretvorbe i vrijednosti kupca za jednu)? To je zapravo nadograđena inačica dva ključna problema u tradicionalnoj maloprodajnoj industriji, naime, kako dobiti učinkovit promet, te kako privući korisnike da se pretvaraju. Moramo koristiti "novu maloprodaju" za preradu kanala i terminala prilagođenih domova i ponovno omogućavanje marketinga terminala. Priroda novog maloprodajnog "maloprodaje" nije se promijenila. Ako postoji "novo", bit će "staro" ili "tradicionalno".

Što je stari ili tradicionalni građevinski materijal na malo? - Idite u tradicionalnu trgovinu, pronađite dobru trgovinu, dobru lokaciju, kako biste dobili više putnika. Zatim, nema protoka putnika, a protok putnika postaje djelotvoran. Stoga je tradicionalni maloprodajni rad, uključujući razne alate, metode, riječi, proizvode itd., Pretvoriti protok putnika u red.

Isto vrijedi i za nove maloprodaje, kao i za protok putnika i protok putnika. Suština maloprodaje je ista. Nova maloprodaja, gdje je “nova”? Nova maloprodaja zapravo je nova promjena u dva nova načina maksimiziranja prometa i maksimiziranja pretvorbe.

Prvo, način dobivanja prometa je nov. E-trgovina se naziva „promet“, a tradicionalna maloprodaja naziva se „prometni protok“. Zapravo, sve potencijalne prodajne mogućnosti ili potencijalni dotaci kupaca koji postoje na mreži ili izvan mreže mogu se nazvati "prometom". Razlika je u tome što novi maloprodajni lanac ne dobiva samo protok putnika u trgovinama. I da biste dobili najviše iz cijelog online i offline, tako da, razlikuje od tradicionalnih malo, način da se promet je novi.

Drugo, metoda pretvorbe prometa je nova. Od prirode maloprodaje, ne postoji razlika između nove maloprodajne i tradicionalne maloprodaje - bez obzira odakle dolazi promet, ona se mora pretvoriti u narudžbu, a promet mora biti maksimalan. Nova trgovina je da je “promet” više “putnički” nego “putnički protok”. Iako ima više mogućnosti, teže je pretvoriti u narudžbe, jer su potrošači koje dotakne svaki kanal različiti, a priroda i obilježja prometa su različiti. Različite, potrošačke potražnje i karakteristike su različite, tako da metoda konverzije nije ista, operateri trebaju učiniti više posla, posebno za raznovrsnu nadogradnju potrošnje kako bi iskusili dizajn, sredstva i metode za pretvaranje iz prometa u red inovacije, ideje , alati i metode moraju slijediti inovacije i promjene. Stoga je suština novog maloprodaje: maksimizirati rezultate maloprodaje putem internetskih načina i sredstava - prvo, imati mogućnost dobivanja više novog prometa od online i offline; drugo, kako bi se postigla nova pretvorba prometa Načini i metode.


Par:Cafe Bench nordijski restoran drveni stol i namještaj Sofa Sljedeći:Klupe za kafu Moderni stolovi od drva i tapecirane restoranske kabine