Kako IKEA postavlja pametno kućno tržište?

- Oct 23, 2018-

76-godišnja maloprodajna tvrtka sa sjedištem u Švedskoj, s jednostavnim stilom dizajna, isplativim i iskustvenim prizorima, ova trgovina, koja je izvorno počela prodavati proizvode s niskom cijenom kao što su olovke, novčanici, okviri za slike , i dekorativni stolnjaci, sada je razvijen u najveći svjetski maloprodajni maloprodajni div!

Tako je, ovo je IKEA (IKEA). Godine 2017. ima 355 dućana u 29 zemalja širom svijeta, od čega 20 u kontinentalnoj Kini, prodaje oko 10.000 predmeta u svim aspektima obitelji.

Prema službenim podacima IKEA, broj posjeta IKEA trgovinama dosegao je 871 milijun u FY2017, broj posjeta trgovačkim centrima dosegao je 460 milijuna, a broj posjeta IKEA službenim web stranicama iznosio je 2,1 milijardu. Među njima, samo LED žarulje prodao 85 milijuna IKEA u ovoj godini. Može se reći da ima ogroman online i izvanmrežni promet.

Maloprodajna prodaja FY17 iznosila je 34,1 milijardi eura, oko 39,6 milijardi američkih dolara, 271,8 milijardi juana, znatno veća od prihoda BAT-a u istoj godini. Kada je fiskalna godina Tencentov prihod bio najviši, iznosio je 237,76 milijardi juana. Xiaomiev prihod u 2017. godini iznosio je 114,6 milijardi juana, a prihod od IKEA mogao bi biti dva milimetara.

Međutim, u oštrom kontrastu, kao najveći svjetski maloprodajni maloprodajni div, IKEAova pametna kućna cesta može se opisati kao nisko-ključna, suzdržana i spora. Ipak, pod niskim ključem, IKEA je aktivni zagrljaj nove tehnologije, postajući jedan od najreprezentativnijih komercijalnih slijetanja na Apple ARKit, postajući rani promotor bežičnih proizvoda za punjenje i jedan od snažnih distributera inteligentnih rasvjetnih proizvoda. Pod niskim ključem, čini se da je više korak po korak i da se vraća u komercijalnu bit.

U usporedbi s Xiaomiom, koji je također poznat kao internetska trgovina žitaricama internetske trgovine, jasno je da je IKEA u potpunosti drugačiji put u smislu inteligencije. Ona ne služi kao platforma, a ne postoji "crna tehnologija" u gotovo tradicionalnom poslu. Prema modelu, IKEA je snažan praktičar koji je sve manje i više, a ono što čini pod ograničavanjem inteligencije dostojnije je naše razmatranje.


Par:Vodič suvremene kavane kauč sjedi koža i tkanina po izboru Sljedeći:Vodič nordijskog stila kavana Kabinja Sofa Solid Wood Windsor stolica