Kako bi Home Industry Poduzeća zagrljaju dolazak nulte granice Business Era?

- Dec 29, 2018-

1 Poslovna nula bez granica: Analiza kamena temeljca budućnosti


Cijela poslovna zajednica ušla je u eru nulte granice poslovnog natjecanja, kao i domaća industrija. Premisa da se stvari razlikuju jedna od druge jest postojanje granica ili granica. U ovom svijetu gdje je sve ovisno, granice su samo relativne. Takozvana nula granica znači da se sve što se zove ili može shvatiti kao granica transcendira ili spoji. Bilo da je materijalna, duhovna ili tehnička.


Danas se sve vrste granica iznenada otvaraju, a nove konkurentske granice postaju toliko široke da čak ni u našoj viziji danas nismo u mogućnosti odrediti granice.


Konkurencija domaće industrije počela je ulaziti u takvo razdoblje.


Ispostavilo se da se natjecamo i razvijamo unutar ograničene granice. Sve dok imamo jedinstvene prevare u nekim aspektima, općenito imamo svoje mjesto, ali danas je to postalo neučinkovito.


Možda je granica nula stvarnost današnjice.


Na natjecanju u kućnoj industriji gdje se granica danas ne može odrediti, kako bi domaća poduzeća trebala razmišljati o budućnosti? Kako se nositi s sadašnjosti?


Ova će tema biti tema predavanja iz 2019. godine i temeljna teorija za analizu promjena u domaćoj industriji u sljedećih pet godina.


2 O trgovinama i robnim markama: ne gledajte u prošlost


Strateška suradnja između Crvene zvijezde Macalline i Tencenta objavila je inteligentnu marketinšku platformu IMP, koja je surađivala s Alijem kako bi otvorila online i offline. Dva giganta daju nam odgovor. Možda je to bio razvoj internetskih trgovina putem e-trgovine na internetu. Ali danas, uzajamno osnaživanje divova i divova, već možemo izvući osnovni zaključak. U budućnosti, dom vertikalne platforme poduzeća Crvena Zvezda Macalline i dom kuće će biti u budućnosti kuće na malo, čak i nula granica natjecanje industrijske transformacije. Pokrenite razvoj domaće industrije.


Stvari se i dalje razvijaju.


3 Što se tiče prilagodbe i završne obrade, pogledajte njihovu evoluciju iz perspektive maloprodaje.


U prvoj polovici članka napisao sam da će "prilagođena kanalizacija proizvoditi IKEA u kineskom stilu", a postoji i cijeli članak o kanaliziranju. Koristim maloprodajnu perspektivu da razmišljam o evoluciji dvaju i njihovoj konačnoj integraciji. Također je neizbježna i glavna je struja buduće kućne industrije. Ali koristite koncept maloprodaje da razmislite o njihovom razvoju, i razmislite o izgledu iz perspektive maloprodaje, jer razumijevanje s konceptom maloprodaje znači razumjeti i povezati korisnike. No, to je dug proces evolucije i nije vidio pravi presedan za uspjeh.


4 O robnim markama i proizvodima


Moramo redefinirati marke i proizvode u razdoblju nulte granice. Kako se marke razvijaju od virtualnih atributa do tehničkih atributa i atributa proizvoda? Nakon što se brand razvije, bit će tri glavne kvalitete:


Super krhak


B, super ulaz


C, samo-evolucija i samorecesija


Vrijednost marke u budućnosti ovisi o tome kako brand razumije korisnika.


5 Poslovni model tehničkog koncepta


Posebno želim spomenuti tehnički koncept, koji je jedna od najvažnijih dimenzija mog istraživanja.


Tehnologija je težak trend. Jedan od temelja svih promjena u poslovnom modelu je inovacija tehnologije.


U posljednjih 200 godina znanost i tehnologija ubrzavaju razvoj, a sve dublji utjecaj na ljudsku proizvodnju i život. Osobito s informacijskom tehnologijom, s razvojem Interneta, može se čak reći da granice između tehnologije i ljudi postaju sve nejasnije, a sve više i više integracija počinje. U budućnosti će vrhunski tehnološki proizvodi, umjetni roboti umjetne inteligencije, biti s ljudima. koegzistirati.


Kevin Kelly, poznata američka tehnološka medijska osoba, navodi se u najprodavanijoj knjizi "Van kontrole: nova biologija u strojevima, društvu i gospodarstvu", postoje dva trenda između artefakata i prirodnog života: jedan je artefakt. To je sve više kao živo tijelo; drugi je da prirodni život postaje sve više inženjerski. Imajte na umu da je knjiga Kevina Kellyja objavljena 1994. godine. Nakon više od 20 godina razvoja, ovaj trend je očitiji, a problemi koje donosi su izraženiji.


U povijesti razvoja tehnologije postoji trend sve više i više, i dalje koristimo razvoj tehnologije kako bismo potaknuli inovacije proizvoda, kroz inovacije proizvoda kako bismo proširili ljudsko razmišljanje i vještine, a uz razvoj tehnologije, tehnoloških ideja i funkcija Što se više integrirate s drugima, to se više integrirate i razvijate.


I posao, u takvom trendu, stalno se razvija i razvija.

h550w366-5c25f59e76e0f

Par:Restoran Banquette sažeto stol i kožne sjedeće garniture Sljedeći:Koju ulogu može igrati 5G na području kućanskih aparata?