U 2018. godini, izložba opremanja namještaja neće se smanjiti, a četiri ključne riječi otkrit će trend industrije u narednoj godini

- Dec 24, 2018-

Prvo, broj je velik, mjerilo je veliko

1535557788144

Kao što svi znamo, proljeće ožujka je okupljanje izložbi Guangdong svake godine. Moram spomenuti prvu poznatu izložbu namještaja Dongguan koja ima izložbeni prostor od 770.000 četvornih metara. Ne samo to, dvogodišnja izložba namještaja bila je usklađena s promjenama na tržištu, au kolovozu je dodana i izložba namještaja po mjeri u jesen. Datum carinske izložbe 2019. prilagođen je ljetnoj prilagođenoj izložbi u srpnju. Osim toga, trodnevni Guangdong International Machinery održan je početkom studenog. Izložba materijala uspješno je održana u modernom međunarodnom izložbenom centru Guangdong u Houjieu. Može se vidjeti da je prethodna izložba Houjie povećana s izložbe u proljeće na tri izložbe povezane s namještajem godišnje, kako po broju tako i po veličini.

Drugo, običaj


U posljednje dvije godine postala je vruća točka u industriji namještaja. Naravno, postalo je žarište na izložbi. Ne samo da su izložbe prilagođene paviljonima, već su se povećale i profesionalne prilagođene izložbe.

h1500w938-5c10bdc4c33e6

Krajem ožujka, 8. Kina (Guangzhou) Custom Home izložba je uspješno održana u Guangzhou Poly World Trade Expo Centru. Kao prva izložba prilagođenih domova u Kini, izlagala je više od 500 tvrtki s izložbenim prostorom od 60.000 četvornih metara i oko 200.000 osoba. Tijekom posjeta sastavljeno je 100 najboljih brandova po mjeri, a uključene su i proširene kategorije prilagođenih domova.

Treće, dizajn


Ovogodišnje velike izložbe posvetile su više pozornosti "dizajnu". Većina dizajnera je počašćena kao gosti, a dizajnerski brand nalazi se u vrlo važnom izložbenom prostoru i lokaciji. U ožujku je poznata izložba namještaja "Design + Manufacturing" bila ključna riječ ove izložbe; izložba u Pekingu održana u lipnju i izložba u Šangaju održana u rujnu, imali su izložbene dvorane "Original Design Brand";

Četvrto, inteligencija

h550w366-5c1fcb2d5513a

U budućnosti, razvoj pametne kućne industrije karakterizira velik broj inteligentnih hardverskih proizvoda i sve savršenije funkcije. Pametni dom vodi pametna pojedinačna prodaja proizvoda sveukupnom rješenju pojedinačnog proizvoda i sustava.


U lipnju ove godine, "Pekinški međunarodni festival kućanstva i pametnog života" pod pokroviteljstvom grupe Real Home bio je više od teme prošlogodišnje izložbe. Godine 2018. dodana je riječ "pametna", a naziv paviljona postao je "Smart Home / Muzej budućnosti". Svaka izložbena dvorana ili AR, ili IT ili AI ... može se opisati kao dom, buduće polje doživljaja domaće scene o budućnosti.


Par:Restoran Steoth Proizvođači Nordic Style čvrstog drveta Kauč stolica i stol za kavu Sljedeći:2018. Prva međunarodna kreativna kuća u Shenzhenu