Neka obični dom ne bude običan

- Dec 19, 2018-

Vrsta prostora: stambeni prostor - jednoslojni

Mjesto: Grad Taipei

Površina: 79m2

Glavni materijali: paulownia drvo, cedar

1545383098499

Čistoća života dolazi od običnog. Smeđi ton kauč i drveni stolić za kavu odišu elegancijom u stilu, a meki kućni tonovi s čistim bijelim zidovima pružaju opušteno i udobno kućno iskustvo.

1545383998499

Dom je odredište, luka u kojoj je srce parkirano. To može dati osobi osjećaj topline.

1545399498499

Dom, definitivno ne samo mjesto gdje možete spavati, možete jesti, a mjesto s ljubavlju zove se dom.

Svatko treba drugačiji dom. Kada se prostorna definicija preoblikuje, kvaliteta i životne priče doma počinju se ponovno naglašavati. Prostor dizajna Hong Wenlianga aktivno daje svakoj obitelji drugačiji stav i vrijednosti života. Kada dizajn prolazi kroz vrh i transformira linije, sreća se također spušta. U procesu slušanja i razumijevanja, povjerenja i ovisnosti, stanari otvaraju svoje domove. Vjerna želja za razumijevanjem simbioze okoline i prostora vođenjem poznatih emocija "domaćeg" života i sve jasnijom internalizacijom i dokazima, percepcija je izvedena iz osjećaja, a zatim se stvaraju osjećaji, s jednostavnim, opuštenim i konotativnim stavom kako bi uhvatili radosnu atmosferu stvarnog života.

Polazeći od obrazaca ponašanja, potrebno je biti interaktivan, koherentan i potreban. Slobodnim aktivnostima se percipiraju bogate emocije među regijama, te ostvaruje svrha životnog komfora između ljudi i prostora. Relativni odnos između članova obitelji i emocija postao je simbol duha i vjerovanja o životu.

1545418598499

Par:Veselite boja, sheme boja kući prostora Sljedeći:Komercijalni dizajn ugostiteljski namještaj drveni stol i štand