Stil života, od toga

- Dec 21, 2018-

Gu je rekao: ako je bio takav u svijetu, drugi će postati će i voljan sam. Ljubav je kao što je ovaj, život je takav. Ledena kuća cijena ograničava širinu naš život, ali ne ograničava dubinu naše živote. Težnja za kvalitetu i stil života je naša konačna protunapad protiv stvarnosti.

Način života izgleda prikazan je na putu kući i stil obitelji predstavlja je život trebao biti. S 18 godina iskustva u istraživanju i proizvodnji restorani, sobe i kuće proizvode, namještaj je uvjeren da sjedeće garniture, stolovi, stolice, mekane krevete i drugih kućanskih proizvoda može ne samo pokazati našim željama i stilu, ali se pokrenuti i temperament i osobnost doma. U takav prostor, uživati u stil života koji smo stvorili, tako mi ljubav i stil života.

1535542488144

Kvalitetu, stil života


Svaki dan između ideal i život, dom postaje najvažniji prostor za razdražljivost i dobar život. Stoga, svaki proizvod u prostoru doma treba izdržati obradu vrijeme i čišćenje život. Nema ništa ovdje, samo najosnovnije inzistiranje na život.

1535552488144

Kvaliteta je temelj života. Namještaj inzistira na izuzetne kvalitete sa detaljima i interpretacija života s genijalnost. To nema veze s odabir sirovina, proces istraživanja i detaljno tumačenje. Osvojio je najviši standard kineski namještaj inspekcije zaštite okoliša. "Certifikacija je također jedan jedini namještaj tvrtki u zemlji koji je osvojio"Kina zeleni namještaj Premium + Shenzhen International namještaj fer Five-Star certifikat kvalitete". To je pravi portret kvalitete života.

1535555188144

Imaju karakter, stil života


Znakom, obitelji mogu potpuno trag osobnost, preferencije i karakteristike. Ili jednostavno i svijetle boje uljepšavanjem, ili low-key elegantno jednostavnih linija i uglovima ili minimalistički povremeni prostor atmosfere, može učiniti život pokazuju osobit karakter.

Što je ukusno život? Čini se da je teško definirati jedinstveni standard. To je subjektivan osjećaj, i više od kvalitete i karakter home proizvodi, neopisive osjećaje. Stoga nije teško razumjeti da možemo samo osjećati exquisiteness i okus života vlasnika iz delikatna garderoba, mekan i udoban kauč ili jednostavno osobnost stolice.

1535558588144

Par:Industrijski stil, prikazuje grubu izvornu ljepotu Sljedeći:5G je potpuno komercijaliziran i utjecaj inventara na pametni dom 4