Napravite smislene demokratske projekte

- Dec 20, 2018-

Demokratski dizajn mora služiti tisućama ljudi, a ne skupini ili određenom dijelu ljudi. Demokratski dizajn nije osobni show. Ne može biti potpuno samostalan. Potrebno je mnogo istraživanja tržišta, razumijevanje potreba kupaca i zadovoljavanje estetske javnosti.

1555207798499

“Namještaj je funkcionalna stavka, kao što je stol za ispunjavanje određenih funkcija, kabinet mora ispunjavati određene funkcije, au tim funkcijama trebate tražiti i dodatne funkcije, tražiti novu dodanu vrijednost, ima smisla biti više Razmislite o tome vrijednost namještaja. Proizvodi koji su orijentirani na vrijednost za masovnu potrošnju su smislena demokratska rješenja. "

1555218198499

Apple je klasičan demokratski dizajn. "Apple je već najbolji mobilni telefon na svijetu, a zadovoljava razinu potrošnje većine ljudi. Dizajniran je u kontekstu industrijskog lanca industrijskog dizajna koji je vrlo zreo."

1555218498499

Isto vrijedi i za namještaj. Kada industrijski lanac sazrijeva da zadovolji izraz dizajna, proizvod se može nadati da će ga više ljudi prenijeti kroz demokratski dizajn. Shenzhen Međunarodni sajam namještaja je jedan od komunikacijskih kanala u ovom industrijskom lancu.

1555225998499

Međutim, trenutni domaći lanac industrije namještaja nije dovoljno zreo, što dovodi do potrebe da dizajneri preuzmu više rizika. “Dizajneri su ti koji iniciraju proces i materijalne promjene. Zapravo, u zreloj situaciji tvrtka to radi. Kroz istraživanje tržišta i istraživanje i razvoj, tvrtka donosi nove materijale i nove procese dizajnerima i omogućuje im dizajniranje novih stvari. "Kada je Wang Haocheng rekao:" Ne postoji veliki rizik za tvrtke. Imaju visoka ulaganja u istraživanje i razvoj i dostatna sredstva. Ako to rade dizajneri ili male marke, to može dovesti do kvara marke, pa čak i do dizajna. Budući razvoj podjele. "


Par:Zlatna pravila za izgled kafića Sljedeći:Banquet Catering Booth i stolni set